مدیرعامل پایانه صادراتی فارس گفت: این پایانه ظرف سال های آتی به مرکز عمده مبادلات صادراتی فارس و جنوب کشور تبدیل خواهد شد. حمید شکرنوش افزود: از آنجا که انتقال…
مدیرعامل پایانه صادراتی فارس گفت: این پایانه ظرف سال های آتی به مرکز عمده مبادلات صادراتی فارس و جنوب کشور تبدیل خواهد شد. حمید شکرنوش افزود: از آنجا که انتقال سریع و ارزان کالا با بهره مندی از امکانات
و ناوگان حمل و نقل مطلوب امری لازم و ضروری است، بنابراین وجود پایانه های صادراتی با بهره مندی از امکانات مورد نیاز می تواند تا حد زیادی پاسخگوی دغدغه های صادرکنندگان باشد.
وی، ساماندهی و تسهیل صادرات استان فارس، کاهش مبادلات گمرکی و هزینه های حمل و نقل، توسعه ظرفیت های صادراتی کشور و هم افزایی قدرت صادراتی را از مهمترین اهداف احداث پایانه صادراتی فارس برشمرد.
شکرنوش، میزان پیشرفت فیزیکی این پایانه را ۲۵ درصد اعلام کرد و بیان داشت:در آینده نزدیک و با بهره برداری از این پایانه، امکانات حمل و نقل بسیار مناسبی برای صادرات انواع کالاها به ویژه مواد غذایی و میوه و تره بار فراهم خواهد شد.
مدیرعامل پایانه صادراتی فارس، وجود مرکز پرتودهی گاما را از دیگر مزایای این پایانه برشمرد و گفت: متقاضیان دریافت خدمات از این مرکز، شرکت های بهداشتی، دارویی، غذایی، مواد پلیمری، صنایع بسته بندی و ظروف یک بار مصرف خواهند بود.
شکرنوش، ضد عفونی کردن محصولات بهداشتی و پزشکی و کاهش بار میکروبی مواد غذایی و دارویی را از کاربردهای تخصصی این مرکز بیان کرد.
وی، وجود سالن حراج را از دیگر مزایای ویژه پایانه صادراتی فارس دانست و افزود: در این سالن که برای نخستین باز در کشور ایجاد می شود، مدیریت پایانه صادراتی به عنوان حراج گزار با ارزیابی و اطلاع رسانی داخلی و بین المللی تمام تلاش خود را در افزایش صادرات و افزایش قیمت فروش کالا به کار می بندند.
به گزارش میلادلارستان و به نقل از ایرنا او اظهار کرد: پس از برگزاری حراج، پروانه صادراتی کالای فروخته شده توسط واحدهای اجرایی و قانونی مستقر در پایانه صادر و با تایید شرکت های بازرسی بین المللی از سوی گمرک پلمب و به صورت ترانزیت به نقاط مختلف دنیا صادر خواهد شد