میلاد لارستان: معاون گردشگری و امور زائرین استانداری فارس، گفت: ظرفیتهای گردشگری استان تنها در شهر شیراز خلاصه نمیشود و همه شهرستانها باید در این زمینه نقش آفرین باشند.
معاون گردشگری و امور زائرین استانداری فارس، گفت: ظرفیتهای گردشگری استان تنها در شهر شیراز خلاصه نمیشود و همه شهرستانها باید در این زمینه نقش آفرین باشند.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری تسنیم، شاپور رستمی در نشست فرمانداران استان با بیان اینکه وجود بیش از ۱۲ درصد از عشایر کشور در استان فارس و تصویب ۴۶ روستای هدف گردشگری در استان از جمله ظرفیتهای گردشگری در این استان است اظهار داشت: باید مراقب ساخت و ساز در اطراف روستاهای هدف گردشگری باشیم تا جاذبههای این روستاها باقی بماند.
وی با اشاره به اهمیت ویژه گردشگری سلامت در استان فارس افزود: استان فارس در زمینه ظرفیتهای پزشکی بعد از تهران رتبه دوم را در اختیار دارد.
معاون گردشگری و امور زائرین استانداری فارس با اشاره به رشد ۳۵ درصدی گردشگری در این استان تصریح کرد: باید تعداد گردشگران خارجی که وارد استان میشوند بیش از ۳۰۰ هزار نفر در سال باشند و گردشگران داخلی هم از میزان پنج میلیون نفر فعلی فراتر رود.
رستمی با بیان اینکه گردشگری مذهبی بیش از ۳۰ درصد از گردشگری را در سطح دنیا را به خود اختصاص داده و یکی از پنج شاخه اصلی گردشگری به شمار میرود، تصریح کرد: بیشترین تعداد بقاع متبرکه در سطح کشور متعلق به فارس است و سومین حرم اهل بیت(ع) در شیراز قرار دارد که باید از این ظرفیت برای گسترش گردشگری مذهبی استفاده شود.
وی بیان کرد: گردشگری مخصوص سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی نیست و همه نهادها و سازمانها باید دست به دست هم بدهند تا تحولی در این حوزه ایجاد شود.
معاون گردشگری و امور زائرین استانداری فارس با اشاره به اینکه ظرفیتهای گردشگری استان تنها در شهر شیراز خلاصه نمیشود و همه شهرستانها باید در این زمینه نقش آفرین باشند، گفت: ظرفیتهای گردشگری زیادی در شهرستانهای استان وجود دارد که در هیچ استان دیگری نیست و باید از آنها به خوبی بهرهبرداری کنیم.
رستمی با بیان اینکه به منظور اطلاعرسانی و فرهنگسازی در خصوص معرفی توانمندیهای گردشگری استان فارس باید نهاد آموزش و پرورش و رسانههای استانی، ملی و بینالمللی مورد استفاده قرار گیرند افزود: برگزاری جشنوارههای بومی مختلف در شهرستانها میتواند به معرفی توانمندیهای مناطق مختلف استان در حوزه گردشگری کمک کند.
وی با تاکید بر جبران عقب ماندگیهای استان فارس در حوزه صنایع دستی و فعالسازی نهادهای مختلف از جمله کمیسیون امور بانوان به منظور فعالسازی زنان در امور گسترش صنایع دستی گفت: در حوزه صنایع دستی حدود نیمی از رشتههای فنی و حرفهای در استان فارس آموزش داده میشود که باید از این ظرفیت به خوبی بهرهبرداری کنیم.