میلاد لارستان: با حضور معاونت بهبود تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی، مجموعه مرغ تخم گذار ۱۲۰ هزار قطعه ای روستای “احمدمحمودی” لارستان افتتاح شد. به گزارش میلاد لارستان؛ طی مراسمی با…
میلاد لارستان: با حضور معاونت بهبود تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی، مجموعه مرغ تخم گذار ۱۲۰ هزار قطعه ای روستای “احمدمحمودی” لارستان افتتاح شد. به گزارش میلاد لارستان؛ طی مراسمی با حضور دکتر رکنی معاونت بهبود تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی،
دکتر رضائیان زاده مدیرکل دامپزشکی فارس، علی اکبر نجیب زاده معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان و دکتر جعفرپور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای اسلامی و اهالی روستای احمدمحمودی بخش جویم لارستان، مجموعه مرغ تخم گذار ۱۲۰ هزار قطعه ای این روستا با هزینه ای بالغ بر ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان با اشتغالزائی بیش از ۴۰ نفر و تولید سالیانه ۱۰۰ تن تخم مرغ با سرمایه گذاری بخش خصوصی افتتاح گردید.
در آئین افتتاح این پروژه بزرگ، مدیرفنی ارشد مجموعه مرغ تخم گذار روستای احمدمحمودی لارستان، اظهار داشت: این مرکز تولیدی و اشتغال زا در حدود دو سال قبل در محلی که بیابانی بیش نبود، با فکری بزرگ، بهترین تکنولوژی روز دنیا در آن مستقر گردید تا بهترین راندمان تولیدی را با ۹۷ درصد و تولید تخم مرغ منحصر به فرد، یعنی تولید تخم مرغ بدون بو را به صنعت مرغ تخم گذار کشور عرضه نمائید.
افشار با بیان اینکه تخم مرغ بدون بو با استفاده از گیاهان معطر و داروئی تهیه می شود، تصریح کرد: با بازاریابی های صورت گرفته طی دو ماه گذشته در کشورهای حوزه خلیج فارس، به خوبی می توان با تخم مرغ های اروپا، اوکراین و استرالیا رقابت کرد و بازار بسیار خوبی جهت صادرات پایدار تخم مرغ را فراهم نماید.
وی با اشاره به اینکه از امروز تخم مرغ های با کیفیت بالا به کشور عمان با ظرفیت ۳۰۰ تن در ماه صادر خواهد شد، افزود: محصول دیگری که در دست تولید است، تخم مرغ با رنگ دانه طبیعی می باشد که با توجه به قیمت تمام شده به دنبال بازار بهتری است.
مدیرفنی مرغ تخم گذار روستای احمدمحمودی لارستان، با اعلام این خبر که از سال آینده تولید تخم مرغ کم کلسترول انجام خواهد شد، خاطر نشان کرد: کشور ایران با تولید ۷۵۰ هزار تن تخم مرغ، هر فرد سرانه ۱۰ کیلو تخم مرغ را در سال داراست و این رقم با سازمان خواربار جهانی که مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ یا سالیانه هر فرد ۲۴ کیلوگرم بسیار فاصله دارد.
وی با تأکید بر توجه به افزایش بهره وری در واحدهای موجود از طریق شناسایی نقاط ضعف تولیدی، تصریح کرد: هر مرغ ۱۲۰ گرم دانه در روز در ایران مصرف دارد که اگر بتوان از طریق کارشناسی این رقم را به ۱۰۰ گرم در روز رساند، معادل ۲۰ درصد از واردات دانه به کشور کاهش می یابد.
افشار با بیان اینکه صنعت مرغداری کشور به لحاظ حجم نقدینگی پس از صنعت نفت و پتروشیمی قرار دارد، اضافه کرد: می توان با موفقت در ایجاد واحدهای تولید تخم مرغ در جهت افزایش صادرات با شاخصه های تولیدی صحیح، به دستاوردهای بزرگی رسید.