سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۸:۰۲ب.ظ
::آخرین مطلب 4 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

افتتاح 6میلیارد ریال پروژه هادی روستایی در آبکنه، هیرم و بیدشهر

در آخرین روز هفته دولتب، پروژه طرح هادی و بهسازی روستای آبکنه بیرم با اعتباری بالغ بر 2.46 میلیارد ریال از محل اعتبارات ماده 180 و قیر رایگان با حضور…

در آخرین روز هفته دولتب، پروژه طرح هادی و بهسازی روستای آبکنه بیرم با اعتباری بالغ بر 2.46 میلیارد ریال از محل اعتبارات ماده 180 و قیر رایگان با حضور زائری مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لارستان، حاج آقا زندوی امام جمعه بیرم، زارعی بخشدار بیرم و تنی چند از مسئولین و هالی روستاافتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

dolat2

به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن لارستان، دو پروژه هادی در روستاهای هیرم و بیدشهر از توابع اوز  نیز باحضور  راسخی سرپرست وقت فرمانداری لارستان، زائری مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لارستان، آتش افروز بخشدار اوز و تنی چند از مسئولین مورد بهره برداری قرار گرفت. ارزش ریالی پروژه های هادی این دو بخش به ترتیب 1.33 میلیارد ریال و 2.34 میلیارد ریال اعلام شده است.

 dolat

زائری مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لارستان در مراسم افتتاح این پروژه ها اظهار داشت: خدمات رسانی ، محرومیت زدایی و آبادانی روستاها جزو وظایف اصلی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بوده و به همین خاطر حتی دورترین روستاها نیز از توجه بنیاد مسکن خارج نمی شوند.

لازم به ذکر است که عملکرد بنیاد مسکن  لارستان در روستای آبکنه  بشرح ذیل می باشد:

  • مبلغ 2460 میلیون ریال از محل اعتبارات ماده 180 و قیر یارانه ای بابت 540 متر تک لبه و 630 متر کانیو و 9600 متر مربع زیرسازی و 6000 مترمربع آسفالت خرج شده که جهت ادامه مسیر نیاز به اعتبار دارد.
  • آمار تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی: به 73 نفر از متقاضیان ساخت مسکن مقاوم به مبلغ هفت میلیاردو سیصد میلیون ريال( 000/000/300/7 ريال) پرداخت گردیده است.
  • آمار صدور پروانه ساخت: 52 فقره به متراژ 4373 مترمربع زیربنا.( چهار هزار و سیصد و هفتاد و سه مترمربع)
  • آمار واگذاری زمین 11 قطعه
  • آمار صدور سند: 196 جلد سند مالکیت با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک بیرم صادر شده است .

 روستای آبکنه از بخش بیرم لارستان قریب به 1100 نفر جمعیت و شامل 300 خانوار بوده که در فاصله 170 کیلومتری از مرکز شهرستان و در 475 کیلومتری از مرکز استان واقع گردیده است.

فعالیت های انجام شده در هیرم و بیدشهر توسط بنیاد مسکن نیز به قرار زیر است:

  • مبلغ 1335 میلیون ريال از محل اعتبارات ماده 180 و قیر یارانه ای بابت اجرای 388 مترتک لبه و 342 متر کانیو و208 متر مربع پیاده رو سازی و 3000 مترمربع زیرسازی و آسفالت انجام گردیده است .
  • تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی: به 2 نفر از متقاضیان ساخت مسکن مقاوم به مبلغ سیصد میلیون ريال   ( 000/000/300ريال) پرداخت گردیده است.
  • 19فقره به متراژ 3405 مترمربع ( سه هزار و چهارصدو پنج مترمربع )زیربنا پروانه ساخت در این روستا صادر شده است .

 روستای هیرم  قریب به 470 نفر جمعیت و شامل 90 خانوار بوده که در فاصله 93 کیلومتری از مرکز شهرستان و 270 کیلومتری از مرکز استان واقع گردیده است.

  • مبلغ 2340 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی و قیر یارانه ای و نفت وگاز بابت 9740 مترمربع زیرسازی و آسفالت.
  • مبلغ 1835 میلیون ريال از محل اعتبارات استانی و قیر رایگان و نفت وگاز در سنوات گذشته بابت 240 متر تک لبه و 760 متر کانیو و 6400 متر زیرسازی و آسفالت و همچنین 1170 مترمربع اجرای پارک با تاسیسات آب و برق .
  • جمع کل اعتبار 4175 میلیون ريال در این روستا هزینه شده است .
  • آمار تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی: به 96 نفر از متقاضیان ساخت مسکن مقاوم به مبلغ نه میلیاردو ششصد میلیون ريال( 000/000/600/9 ريال) پرداخت گردیده است.
  • آمار صدور پروانه ساخت: 423 فقره به متراژ 66836 مترمربع زیربنا.( شصت و شش هزار و هشتصد و سی و شش مترمربع)
  • آمار واگذاری زمین 142 قطعه
  • آمار صدور سند 1118 جلد سند مالکیت با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک جویم صادر شده است .

 روستای بیدشهر قریب به 5000 نفر جمعیت داشته و در فاصله 95 کیلومتری از مرکز شهرستان واقع گردیده است.

منصور محمدزاده- رابط روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لارستان

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۵ ساعت ۷:۴۴ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین