معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس طی سخنانی اظهار داشت: سامانه ارزیابی توسعه و رصد آمایش استان (ساترا) با هدف دنبال کردن روند توسعه استان و اخذ بازخورد اجرای…
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس طی سخنانی اظهار داشت: سامانه ارزیابی توسعه و رصد آمایش استان (ساترا) با هدف دنبال کردن روند توسعه استان و اخذ بازخورد اجرای سیاستها و انجام اقدامات
پیش بینی شده، فعالیت خود را در فارس آغاز کرد. ساسان تاجگردون، افزود: سامانه مذکور، در جهت تحقق ماده ۱۸۲ و قانون برنامه پنجم توسعه و با هدف استقرار نظام یکپارچه برنامه ریزی و توسعه سرزمینی و نظام ملی شاخص های توسعه، با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و دفتر برنامه ریزی و بودجه معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: با راه اندازی و استفاده از سامانه ساترا، کارآمدی نظام برنامه ریزی، اجرا و نظارت و شفافیت افزایش یافته و شاهد کاهش هزینه ها، اجتناب از موازی کاری و حذف رانت اطلاعاتی و هماهنگی بیشتر بین نظام آمار و اطلاعات مکانی و محتوایی با نظام برنامه ریزی و بودجه ریزی با هدف تحقق آمایش استان و کشور خواهیم بود.
وی، مدیریت سامانه ساترا را بر عهده معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری دانست و گفت: با راه اندازی و بهره برداری کامل از این سامانه، همه دستگاهها موظف خواهند بود نسبت به درج اطلاعات، گزارش ها، لایه های اطلاعاتی و چند رسانه ای خود در آن اقدام کنند.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری فارس، درج اطلاعات در این سامانه را مهم ارزیابی کرد و افزود: ثبت اطلاعات در سامانه ساترا یکی از ضروریت های برنامه ریزی آمایشی و از اقدامات اساسی در راستای توسعه استان و پرهیز از روزمرگی بوده و با به اشتراک گذاشتن اطلاعات، موجب جلوگیری از دوباره کاری در تولید اطلاعات خواهد بود.
تاجگردون افزود:فراهم شدن امکان استفاده تمام دستگاهها از اطلاعات یکدیگر با سطح دسترسی های مورد نظر خودشان و مدیریت سامانه از دیگر ویژگی های این سامانه به آدرس اینترنتی http://satra.farsp.ir خواهد بود.
به گزارش میلادلارستان و به نقل از استانداری فارس؛ معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری تصریح کرد: در این سامانه، اسناد مختلف استانی در حوزه های بخشی و فرابخشی، سند چشم انداز طرح آمایش استان و لایه های آن، اسناد توسعه کلان استان و لایه های اطلاعاتی که توسعه علمی و متوازن همه استانها را محقق می کند، پیش بینی شده است.
میلادلارستان: لزوم ورود دقیق اطلاعات مکانی- آمایشی- توسعه ای- اقتصادی منطقه لارستان از ضروریات می باشد. مسئولان لارستان لازم است با دلسوزی هرچه تمام تر دقیق ترین و به روز ترین اطلاعات مجموعه اداری خود را گردآوری کرده و در هنگام ورود اطلاعات به هر نحو( از سوی استانداری و یا امکان ورود اطلاعات توسط شهرستان) از دقت آنها اطمینان حاصل کنند. بنا به اظهارات معاون استاندار سامانه ساترا می تواند تصمیم سازی ها و برنامه ریزی های آمایشی مناطق را مورد توجه قرار دهد. همان گونه که می دانیم برنامه ریزی آمایشی معمولا برای بازه زمانی متوسط رو به بلند تولید می شود و لذا ورود ناصحیح اطلاعات چه بسا در توسعه آتی منطقه تاثیر منفی داشته باشد.