اولین نشست روسای مراکز آموزش عالی لارستان،گراش و خنج به میزبانی مجتمع آموزش عالی لارستان تشکیل شد. به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی مرکز آموزش عالی لار در…
اولین نشست روسای مراکز آموزش عالی لارستان،گراش و خنج به میزبانی مجتمع آموزش عالی لارستان تشکیل شد. به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی مرکز آموزش عالی لار در ابتدای این نشست که با هدف توسعه و ارتقای کیفی و کمی آموزش عالی و نقش آفرینی مراکز آموزش عالی در منطقه برگزار شد دکتر صبا اشرف منصوری، عضو جدید هیات علمی دانشگاه دولتی، به جایگاه آموزش عالی و تغییرات کمی و کیفی گروههای تحصیلی و روند آموزش عالی در ایران از گذشته تاکنون پرداخت.
در ادامه دکتر محمدعلی باقری، رئیس دانشگاه دولتی، ضمن اشاره به اهداف مشترک دانشگاهها از جمله آموزش نیروی انسانی مناسب و تاکید بر همراهی و همگام شدن همة مسئولین دانشگاهها جهت بهبود کیفیت آموزشی و پژوهشی، گزارش مختصری از وضعیت و دستاوردهای دانشگاه دولتی ارائه نمود.
دکتر عرفانی، رئیس شبکه بهداشت اوز سخنران بعدی بود که به تقویت و شناخت و استفاده از توانمندیهای دانشگاهها در سایر حوزهها اشاره کرده و افزود: درصورت افزایش همدلی و همراهی مراکز آموزش عالی منطقه، می توان نقش موثرتری در برنامه ها و تحولات شهرستان ایفا نمود. وی همچنین گسترش آموزش عالی را از وظایف این مراکز دانست.
در ادامه، دکتر مهدی زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لارستان، بر همکاری بین دانشگاه ها و عملیاتی سازی آن تاکید کرده و اظهار داشت: دانشگاهها میتوانند نیازهای متفاوت ارگانهای وابسته را با توجه به پتانسیل های تحقیقاتی تامین نمایند. وی افزود: به منظور ارتقا کیفیت آموزش، می توان برنامه های مشترکی از جمله سمینارهای مشترک، دورههای آموزشی و پژوهشی مشارکتی ، با حضور دانشگاههای منطقه برگزار نمود.
مهدی اسماعیلی، رئیس دانشگاه علمی کاربردی لارستان نیز در سخنانی تاسیس مجتمع آموزش عالی لارستان و بازگشت نخبگان را باعث افتخار و مباهات شهرستان دانسته و تنظیم تفاهم نامه داخلی و اساسنامه براساس همدلی و همکاری مضاعف بین مراکز آموزش عالی تاکید نمود.
دکتر عاطفه رئوفی، رئیس دانشکده علوم پزشکی لار نیز آموزش عالی و پرورش دانشجو را از محورهای اصلی شهرستان ذکر کرده و بیان داشت: برگزاری جلساتی با شخصیت های برجسته آموزش عالی کشور موجب جلب حمایت های مادی و معنوی بیشتر برای لارستان و دانشگاه های منطقه خواهد شد.
دکتر مقتدری، رئیس دانشگاه پیام نور اوز و سرپرست پیام نور خنج، کمبود فرصت های شغلی را یکی از دلایل کاهش تمایل جوانان به ادامه تحصیل دانسته و اشاره کرد: در این زمینه میتوان فعالیت هایی را در جهت افزایش بهره بری از توانمندی های تحصیلی و ایجاد علاقه در دانشجویان انجام داد.
دکتر حجت ا… رخ گیره، معاون آموزش و پژوهشی مجتمع آموزش عالی لارستان نیز در سخنانی بیان داشت: توسعه و ارتقا آموزش عالی و کشف نقاط ضعف و قوت یکدیگر و ایجاد بستر مناسب می تواند فعالیت های صنعتی و اقتصادی منطقه را هدفمند نماید. وی افزود: روسای دانشگاه ها می توانند به عنوان وزنه ای در تصمیم سازی مسئولین شهرستان سهیم باشند.
در ادامه میهمانان به ارتباط هر چه بیشتر دانشگاه ها در عرصه آموزش عالی و نوشتن تفاهم نامه مشترک تاکید کردند