میلاد لارستان: به همت حوزه هاي مقاومت بسيج ادارات، اصناف و کارگري لارستان، همايش تبيين گفتمان اقتصاد مقاومتي در لارستان برگزار گرديد.
به همت حوزه هاي مقاومت بسيج ادارات، اصناف و کارگري لارستان، همايش تبيين گفتمان اقتصاد مقاومتي در لارستان برگزار گرديد.
به گزارش میلاد لارستان،به همت حوزه هاي مقاومت بسيج ادارات، اصناف و کارگري لارستان، همايش تبيين گفتمان اقتصاد مقاومتي با حضور رؤسا و کارکنان ادارات، اعضاي اتحاديه هاي صنفي، جامعه کارگري و طلاب حوزه علميه لارستان برگزار گرديد.
در ابتداي جلسه، سرگرد پاسدار امير جاهدي فرمانده محترم ناحيه مقاومت بسيج سپاه لارستان، ضمن عرض خير مقدم به سخنران جلسه استاد دکتر زماني و خوش آمدگويي به حضار محترم، تبيين گفتمان اقتصاد مقاومتي در سطح جامعه را امري ضروري و مهم برشمرد و با اشاره به فتواي معروف آيت الله سيدعبدالحسين لاري مبني بر تحريم خروج ارز از بلاد اسلامي، لارستان را به عنوان منطقه اي پيشرو در مباني اقتصاد مقاومتي عنوان کرد و با اشاره به جلسات متعدد کارگروه اقتصاد مقاومتي در لارستان، آن را مثبت ارزيابي نموده و اظهار اميدواري کرد: «اگر روند فعاليت هاي کارگروه به همين منوال پيش رود، شاهد دستاوردهاي خوبي خواهيم بود».
در ادامه ي جلسه استاد دکتر زماني، عضو هيئت علمي دانشگاه شيراز به بيان مطالب مرتبط با گفتمان اقتصاد مقاومتي پرداخت و اظهار داشت اگر اين گفتمان در سطح جامعه خوب تبيين شود، آنگاه مي بينيم تمامي اعضاي جامعه قادرند در فرايند عملي کردن اقتصاد مقاومتي نقش ايفا کنند. وی در ادامه ي سخنان افزود: «يکي از مؤلفه هاي اصلي نظام و تمدن بزرگ اسلامي، مؤلفه ي اقتصادي است». در دنيا بحث اقتصاد مقاومتي به عنوان يک موضوع بسيار مهم و حياتي در حال پيگيري است و پشتوانه علمي بسيار قوي دارد.
اگر ما مي خواهيم در اين امر موفق باشيم، بايد فرزندان خود را به گونه اي تربيت نمائيم که از همان ابتدا داراي شم اقتصادي باشند. از موانع عملي شدن اقتصاد مقاومتي مي توان به رفاه طلبي و گرايش به بيرون نام برد که آفتي است براي پيشرفت اين امر؛ اقتصاد مقاومتي مردم محور است، دانش بنيان است، عدالت محور است.