یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۷:۲۸ق.ظ
::آخرین مطلب 8 ساعت پیش | افراد آنلاین: 1

اوباما نامه سناتورها به ایران را شرم‌آور و بی‌سابقه توصیف کرد

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید در قبال آنهایی که در اقدامی “تقریبا بی‌سابقه” به مقامات ایرانی نامه نوشتند احساس “شرمساری” می‌کند. باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا، در مصاحبه‌ای با شبکه وایس‌نیوز گفت که…

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید در قبال آنهایی که در اقدامی “تقریبا بی‌سابقه” به مقامات ایرانی نامه نوشتند احساس “شرمساری” می‌کند. باراک اوباما، رئیس‌جمهور

آمریکا، در مصاحبه‌ای با شبکه وایس‌نیوز گفت که از نامه ۴۷ سناتور جمهوری‌خواهد به مقامات ایرانی “شرمسار” شده است.

وی در این مصاحبه که دوشنبه آتی (۲۵ اسفند) به صورت کامل منتشر خواهد شد، گفت: “برای آنها احساس شرمساری می‌کنم. آنهایی که نامه را به آیت‌اللهی که ادعا می‌کنند دشمن ابدی ما است، ارسال می‌کند، و بحث اصلی آنها در نامه این است که با رئیس‌جمهور ما توافق نکنید زیرا نمی‌توانید اعتماد داشته باشید که وی به توافق عمل کند.”

به گزارش میلادلارستان و به نقل از تسنیم وی در ادامه افزود که ارسال چنین نامه‌ای تقریبا بی‌سابقه است.

۴۷ سناتور جمهورخواه آمریکایی به رهبری تام کاتن، سناتور تازه‌کار ایالت آرکانزاس، در نامه‌ای که خطاب به مقامات ایرانی نوشته‌اند اعلام کرده‌اند که هیچ توافقی بین ایران و گروه ۱+۵ بدون تأیید کنگره آمریکا نمی‌تواند ضمانت اجرایی داشته باشد و رئیس‌جمهور بعدی یا کنگره می‌تواند بر این توافق خط بطلان بکشد.

در حالیکه اعضای کنگره خواهان ارائه توافق احتمالی به کنگره برای بررسی و تأیید هستند، مقامات کاخ سفید اعلام کرده‌اند که چنین درخواستی را نخواهند پذیرفت. اوباما تهدید کرده در صورت تصویب قانون نظارت کنگره بر توافق احتمالی هسته‌ای که به پیشنهاد سناتور باب کورکر ارائه شده، آن را وتو خواهد کرد.

نامه سناتورها تاکنون با واکنش‌های متعددی مواجه شده است از رهبر اقلیت دمکرات در مجلس سنا گرفته که آن را “سیلی محکی به وجهه ایالت متحده آمریکا” در سطح بین‌المللی خواند تا معاون رئیس‌جمهوری که این اقدام را “دون شان سنا” دانست و گفت نمونه‌ای شبیه آن را در تمام ۳۶ سالی که سناتور بوده ندیده است.

تاکنون بیش از ۲۵۰ هزار آمریکایی نیز طوماری اینترنتی را امضاء کرده و از دولت آمریکا خواسته‌اند این سناتورها را به دلیل “خیانت” محاکمه کنند. بر اساس قانون لوگان که بیش از ۲۰۰ سال از تصویب آن می‌گذرد مذاکره با دولت‌هایی که متخاصم محسوب می‌شوند تنها در اختیار دولت فدرال است و هیچ شهروند دیگر آمریکایی حق ندارد به مذاکره مستقیم با آنها بپردازد.

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۳:۳۱ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین