میلاد لارستان: طی آئینی با حضور معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در زمینی با مساحت ۷۰ هکتار با ۶ هزار نهال به بهره برداری رسید.
طی آئینی با حضور معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در زمینی با مساحت ۷۰ هکتار با ۶ هزار نهال به بهره برداری رسید.
به گزارش میلاد لارستان؛ طی آئینی با حضور معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، مدیرکل منابع طبیعی استان فارس، رئیس کانون جهادگران کشور، مدیرکل آبخیزداری سازمان جنگلها و مراتع، معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان و جمع زیادی از مسئولین ادارات طرح جنگل کاری روستای کورده از توابع بخش مرکزی لارستان به بهره برداری رسید.
رئیس اداره منابع طبیعی لارستان در حاشیه این مراسم در گفت و گو با میلاد لارستان اظهار داشت: این جنگل در زمینی با مساحت ۷۰ هکتار با کاشت ۶ هزار نهال از انواع گونه های آکاسیا، کُنار، کهور، درمان عقرب، اوکالیپتوس و غیره با مشارکت اداره منابع طبیعی لارستان شورای اسلامی روستای کورده و مردم طبیعت دوست این روستان احداث شده است.
منصور رضایی افزود: در این روز همچنین از پروژه بزرگ بوستان روستایی ۵۰ هکتاری در این روستا توسط مسئولین مورد بازدید قرار گرفت.
وی تصریح کرد: کار فنس کشی و حفر یک حلقه چاه با هزینه ای بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان توسط شورای اسلامی و خیرین روستای کورده لارستان انجام شده و زمین مورد نیاز این طرح از طرف اداره منابع طبیعی لارستان اختصاص یافته است و طبق برنامه ریزی ها این بوستان در فصل درختکاری انواع درختان بومی و سازگار با شرایط اقلیمی منطقه لارستان در آن کاشت خواهد شد.
این مسئول با اشاره به اینکه در این سفر مسئولان کشوری و استانی عملیات اتمام پروژه مشارکتی بند سنگ و سیمانی روستای «بیدشهر» با اعتباری بالغ بر ۹۰۰ میلیون تومان آغاز شد، خاطر نشان کرد: این طرح مهم با مشارکت دولت و خیرین با هدف کنترل سیلاب و همچنین تأمین بخشی از آب شرب این روستا احداث می شود.
وی با بیان اینکه این بند قابلیت آبگیری ۳۰۰ هزار متر مکعب آب را دارد، افزود: تاکنون تعهد خیرین در احداث این بند خاکی به اتمام رسیده و از امروز عملیات اجرایی سهم دولت در اتمام پروژه آغاز شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری لارستان خطاب به خیرین احداث کننده آب انبارها که منبع تأمین کننده آب شرب در منطقه گرم و خشک این شهرستان، تصریح کرد: احداث هر آب انبار به طور متوسط ۱۰۰ میلیون تومان هزینه در بر دارد در حالی که می توان با ایجاد یک بند خاکی یا سیمانی در یک روستا یا در حاشیه شهرها با هزینه ای معادل ۸۰۰ یا ۹۰۰ میلیون تومان معادل ۱۰ برابر یک آب انبار آب ذخیره و استفاده کرد.
رضایی با اشاره به مزیت های پرشمار بندهای ذخیره آب، ادامه داد: با ایجاد این بندها می توان به اشتغال جوانان منطقه، جذب توریست و رونق گردشگری، تأمین آب های زیرزمینی و غیره دست یافت.
[…] اخبار کامل و تفصیلی پروژه های فوق که هفته گذشته میلاد لارستان منتشر نمود را می توانید در اینجا بخوانید […]
[…] اخبار کامل و تفصیلی پروژه های فوق که هفته گذشته میلاد لارستان منتشر نمود را می توانید در اینجا بخوانید […]
خیلی فرق نداردبین ۱۰۰تا۲۰۰