یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۲۰ق.ظ
::آخرین مطلب 51 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 0
استاندار فارس

“ای سی” شوری آب استان فارس به ۲۸ هزار رسیده است

استاندار فارس گفت: عمق چاه‌های استان فارس در برخی نقاط از مرز ۵۰۰ متر گذشته و ای سی شوری آب نیز به ۲۸ هزار رسیده است.

 استاندار فارس گفت: عمق چاه‌های استان فارس در برخی نقاط از مرز ۵۰۰ متر گذشته و ای سی شوری آب نیز به ۲۸ هزار رسیده است.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری تسنیم، سید محمدعلی افشانی در همایش سراسری مجمع مشورتی توسعه استان‌های کشور با بیان اینکه در سال‌های گذشته در استان فارس برای کسب رتبه نخست در تولید گندم و بقیه محصولات کشاورزی منابع زیرزمینی آب مصرف شده است اظهار داشت: در حال حاضر عمق چاه‌های استان فارس در برخی نقاط از مرز ۵۰۰ متر گذشته و ای سی شوری آب نیز به ۲۸ هزار رسیده که این به معنی داشتن آبی شور و غیرقابل استفاده است.

وی با بیان اینکه بعد از نیروی انسانی بحث آب، حمل و نقل و انرژی ۳ بخش زیربنایی در توسعه پایدار هستند خاطرنشان کرد: در مسئله آب که ما با بحران روبه‌رو هستیم و کارهایی که انجام می‌شود نیز مانند مسکن به صورت موقت تسکینی ایجاد می‌کند و برای رسیدن به نتیجه مطلوب در مسئله بحران آب به حدود ۳۰ سال زمان نیاز است.

استاندار فارس با بیان اینکه در زمینه توسعه شبکه حمل و نقل قدم‌های مثبتی در استان فارس برداشته شده است افزود: در استان فارس با ۱۲۲ هزار و ۶۰۰ کیلومتر وسعت یک کیلومتر آزادراه به بهره‌برداری رسیده ندارد و پروژه آزادراه شیراز _ اصفهان نیز تا یک سال گذشته تنها ۲۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما با اقداماتی که انجام شد پیشرفت فیزیکی این پروژه به ۵۰ درصد رسیده و براساس زمانبندی تا پایان سال ۹۷ به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه استان فارس در زمینه تصادفات رانندگی رتبه نخست را در کشور دارد عنوان کرد: مسیر تنگ ابوالحیات یکی از مسیرهای پر خطر استان فارس است که عملیات ۴ خطه شدن آن در حال اجراست.

افشانی با تاکید بر اینکه همه کارها باید بر پایه علم و تحقیق انجام شود گفت: متاسفانه در برخی شهرهای استان یک دبیرستان خوب نداریم اما چند دانشگاه در همان شهر وجود دارد که این نشان دهنده انجام کار غیرکارشناسی بدون تحقیق و مطالعه است.

وی با بیان اینکه رسیدن به توسعه پایدار با برگزاری سخنرانی‌های مختلف محقق نمی‌شود زیرا توسعه فرایندی قانونمند، پیچیده و مستمر همراه با عمل است افزود: نخستین نیاز ما این است که یک طرح آمایش سرزمین کشوری با جزئیات داشته باشیم تا با ظرفیت استان‌های همجوار نیز آشنا شویم.

 

نوشته شده در تاریخ:پنجشنبه ۰۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۴:۴۱ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین