به منظور تعیین هرچه بهتر رشته های مورد نیاز در راستای ارتقای شغلی و مهارتی در لارستان، نشستی تخصصی با حضور فیاض پور معاون اداره کل و مدیر آموزش و…
به منظور تعیین هرچه بهتر رشته های مورد نیاز در راستای ارتقای شغلی و مهارتی در لارستان، نشستی تخصصی با حضور فیاض پور معاون اداره کل و مدیر آموزش
و پرورش لارستان ، اسماعیلی ریاست دانشگاه علمی کاربردی لارستان، کارشناس فنی و حرفه ای و کاردانش، مدیران ،معاونین و مشاورین هنرستان های لارستان برگزار شد.
در این نشست ریاست دانشگاه علمی کاربردی لارستان، به معرفی شاخصه های دانشگاه جامع و اهداف نظام مهارتی و حرفه ای پرداخته و آموزش رشته های مورد نیاز بازار کار و آموزش و تربیت نیروهای متخصص در محیط کار را مهمترین مزیت رویکرد نظام آموزش مهارت و فناوری دانشگاه جامع نسبت به آموزش های دانش محور و تئوری محور برشمرد.
وی در ادامه بر ارزش مدرک تحصیلی دانش آموختگان جهت ورود به بازار کار ، قابلیت ادامه تحصیل درمقطع بالاتر و تحصیلات تکمیلی ، اولویت مزایای قانون اشتغال تاکید نمود.
اسماعیلی در ادامه از پیشرفت ۱۰۰ درصدی ساختمان جدید اداری آموزشی دانشگاه و افتتاح آن در مهرماه سال جاری خبرداد.
در این دیدار فیاض پور معاون اداره کل و مدیر آموزش و پرورش لارستان نیز در راستای تعامل عملی هر چه بیشتر آموزش و پرورش با نظام آموزش عالی مهارتی اظهار داشت:کارشناسان و مشاورین رویکرد بهتری به نظام مهارت و کاربردی داشته و اقدامات موثرتری جهت ورود دانش آموزان به این دانشگاه انجام داده و تلاش نمایید تا نیازسنجی و امکان سنجی مطلوبی در خصوص تعریف و تقاضای رشته های مهارتی صورت پذیرد.
به گزارش میلادلارستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی لارستان، فیاض پور در ادامه با اشاره به مزیت های این دانشگاه تصریح کرد: ما همه مسئولیم. تصمیم گیران آموزش و پرورش و دانشگاهها در خصوص هدایت تحصیلی دانش آموزان مسئولند بطوریکه اگر هدایت تحصیلی یا انتخاب رشته به درستی انجام شود دختران و پسران ما با مشکلات کمتر و مزیت های بیشتری در شهر خود به ادامه تحصیل می پردازند.
گفتنی است در پایان این نشست رابط مدیران جهت پیگیری رشته های مورد نیاز و شناسایی و بومی سازی رشته ها در راستای ارتقاء دانش مهارتی و شغلی فرزندان تعیین شد.