میلاد لارستان: مدیر حمل و تقل و پایانه های لارستان اظهار داشت:در این طرح حدود ۷ هزار نفر آمارگیر در ۸۰۰ نقطه ایستگاهی در جاده های کشور به آمارگیری از…
میلاد لارستان: مدیر حمل و تقل و پایانه های لارستان اظهار داشت:در این طرح حدود ۷ هزار نفر آمارگیر در ۸۰۰ نقطه ایستگاهی در جاده های کشور به آمارگیری از وسایل نقلیه باری، مسافری و شخصی پرداختند.
علی اصر موحدی در گفتگو با میلاد لارستان با بیان اینکه طرح آمارگیری مبدأ ـ مقصد حمل و نقل جادهای یکی از بزرگترین طرحهای آمارگیری جادهای کشور محسوب می شود، اظهار داشت: در این طرح حدود ۷ هزار نفر آمارگیر در ۸۰۰ نقطه ایستگاهی در جاده های کشور به آمارگیری از وسایل نقلیه باری، مسافری و شخصی پرداختند.
وی افزود: این طرح همزمان با سراسر کشور در لارستان نیز از روز چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه آغاز و تا یكشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه به صورت شبانهروزی به اجرا درآمده است.
مدیر حمل و تقل و پایانه های لارستان با اشاره به اینکه این طرح به صورت مبدا- مقصد بوده است، تصریح کرد: ایستگاههای تحت نظارت نمایندگی حمل و نقل و پایانههای لارستان پاسگاه انتظامی هرمود عباسی، بینراهی جویم به حاجیآباد، پمپ بنزین سیف آباد(خنج) و پمپ بنزین فتویه(بستک) بوده است.
وی با بیان اینکه در طرح مبدا مقصد امسال وسایل نقلیه باری، مسافری و شخصی مورد شمارش قرار گرفته اند، خاطر نشان کرد: در اجرای این طرح سازمانها و نهادهای حمل و نقل و پایانه ها، پلیسراهور ناجا، جمعیت هلالاحمر، مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی، شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، وزارت کشور، مرکز آمار ایران، نیروی انتظامی و وزارت راه و شهرسازی و دهیاری و شوراهای روستایی نیز در اجرای طرح همکاری داشته اند.
موحدی با اشاره به اینکه در مجموع ۴۳ هزار فرم پرسشنامه در کل استان فارس تکمیل شده است، تصریح کرد: این طرح سه نوع فرم پرسشگری برای ناوگان سواری شخصی، ناوگان باری عمومی و ناوگان مسافری عمومی داشته است که علاوه بر آن یک فرم ترددشمار نیز برای تمامی خودروها ثبت شده است.
وی اضافه کرد: در پرسشنامه ها سوالاتی مانند جنسیت مسافران، سن، مدت زمان سفر، مشخصات سفر، تعداد سرنشینان، مبدأ و مقصد و هدف سفر از جمله پرسشهای مطرح شده است.
مدیر حمل و تقل و پایانه های لارستان افزود: این طرح به منظور برنامهریزی جهت نگهداری و توسعه راهها مبتنی بر قطبهای تولید و جذب سفر، برنامهریزی حمل و نقل، شناخت ظرفیتها، شناخت ترددهای یکسرخالی، برنامهریزی جهت ارتقای بهرهوری و برنامهریزی ایمنی حملونقل و تهیه الگوی سفرهای باری، مسافری و شخصی به منظور برنامهریزی انجام شده است.