شنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۸:۵۴ق.ظ
::آخرین مطلب 3 ساعت پیش | افراد آنلاین: 0

خمره سفالی هزارساله در اوز لارستان کشف شد

میلاد لارستان: مسوول موزه مردم شناسی بخش اوز لارستان فارس گفت: یک خمره سفالی با قدمت تقریبی یک هزار سال در روستای هود این بخش کشف و به این موزه…

کشف خمره 1000 ساله در بخش اوز لارستانمیلاد لارستان: مسوول موزه مردم شناسی بخش اوز لارستان فارس گفت: یک خمره سفالی با قدمت تقریبی یک هزار سال در روستای هود این بخش کشف و به این موزه انتقال داده شد.

به گزارش میلاد لارستان؛ شریف بازرگانی ، شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان داشت:صاحب یکی از منازل قدیمی روستای هود اوز که متوجه وجود این خمره در منزل خود شده بود با مراجعه به انجمن میراث فرهنگ ، صنایع دستی و گردشگری اوز دست اندرکاران این انجمن را مطلع ساخت.

وی افزود:کارشناسان این انجمن این خمره را که از جنس سفال و گنجایش آن ۵۰۰ مترمکعب است از دل خاک بیرون آوردند لیکن به هنگام خارج کردن آن از زمین دچار ترک خوردگی شد و برای جلوگیری از آسیب بیشتر ، این خمره باند پیچی فنی شده است.

بازرگانی ادامه داد:عمر دقیق این خمره را کارشناسان میراث فرهنگی تعیین خواهند کرد.

وی اضافه کرد:قدمت این خمره سفالی که در آن مواد غذایی، مانند خرما و بعضا حتی لباس در آن نگهداری می شده بسیار زیاد است.

دبیر انجمن میراث فرهنگی بخش اوز نیز در این باره گفت:این خمره سفالی با هماهنگی اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری لارستان هم اینک در موزه مردم شناسی اوز نگهداری می شود.

احمد خضری بیان داشت:روستای هود روستایی باستانی است که در ایام گذشته بر سر راه موبدانی که از آتشکده آذر فرنبغ کاریان در بخش جویم لارستان به سمت آتشکده آذر فرنبغ فیروزآباد حرکت می کردند ، قرار داشت.

وی افزود:پیش از این نیز سه مورد از آثار کشف شده در این روستا مانند قلعه ویردژ و قلعه پس تنب بالا و پس تنب پایین در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

 

نوشته شده در تاریخ:شنبه 23 می 2015 ساعت 10:44ق.ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین