میلاد لارستان: مسئول فرهنگی سپاه ناحیه لارستان از برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای هفتم تیر با محوریت تبیین شخصیت شهیدمهدی نصیری لاری خبر داد. امین دلخسته در گفتوگو با خبرنگار میلاد…
میلاد لارستان: مسئول فرهنگی سپاه ناحیه لارستان از برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای هفتم تیر با محوریت تبیین شخصیت شهیدمهدی نصیری لاری خبر داد.
امین دلخسته در گفتوگو با خبرنگار میلاد لارستان، با اشاره به برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای هفتم تیرماه با محوریت شهید مهدی نصیری لاری در این شهرستان اظهار داشت: شهید مهدی نصیری لاری مفهوم مبارزه و جهاد و جدال بیامان با شرک و کفر را در دوران خفقان رژیم ستمشاهی و سالهای قبل از انقلاب جمهوری اسلامی به خوبی درک کرده بود.
وی شهید نصیری لاری را فردی مومن، ساده زیست، مبارز و مردم دوست دانست و افزود: تسلط شهید نصیری لاری به مبانی دینی و مسائل روز، از ایشان فردی تأثیرگذار در آن برهه از روزهای سخت انقلاب ساخته بود.
مسئول فرهنگی سپاه ناحیه لارستان با تأکید بر بزرگداشت شهدای هفتم تیر با عنایت به توصیه مقام معظم رهبری در تکریم جایگاه این شهدای والامقام، تصریح کرد: مراسم شهدای هفتم تیر با محوریت تبیین شخصیت شهید مهدی نصیری لاری، در ساعت ۲۱ روز دوشنبه ۸ تیرماه ۹۴، در سالن اجتماعات شهید فراست لار برگزار میشود.
انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی در تاریخ هفتم تیرماه ۱۳۶۰ منجر به شهادت آیتالله دکتر بهشتی دبیرکل حزب و ۷۲ تن از یاران امام که بیشتر آنها مسئولیتهایی را در اداره امور کشور بر عهده داشتند، به شهادت رسیدند که از آن جمله ۴ وزیر و ۲۷ نماینده مجلس بودند.
یکی از شهدای این فاجعه تلخ شهید مهدی نصیری لاری بود. این شهید والامقام متولد ۱۳۱۲ سیرجان کرمان بود. پدر او مرحوم میرزا حبیب الله که به همراه پدر خود مرحوم میرزا امین لاری ، برای ارشاد مردم از سوی روحانیت لار به سیرجان اعزام شده بود، علاوه بر وعظ و ارشاد مردم به کار کشاورزی نیز مشغول بود.
شهید نصیری لاری به دلیل فعالیتهای گسترده انقلابی خود در تیرماه سال ۱۳۵۷ در لار پس از چند جلسه سخنرانی دستگیر و حدود ۱۰ روز زندانی شد و بعد از آزادی هم به شدت زیر نظر مأموران ساواک بود و بارها قصد ترور وی را داشتند که نافرجام ماند.
وی در تظاهرات قبل از انقلاب و به ویژه تظاهرات ۱۵ خرداد شرکت فعال داشت و در جلسات شهید مطهری و شهید بهشتی شرکت میکرد.
این شهید بزرگوار بعد از انقلاب مدتی را فرماندار سیرجان بود و در آستانه تشکیل نخستین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، به پیشنهاد جمعی از انقلابیون لاری و تأیید جامعه روحانیت مبارز و حزب جمهوری اسلامی آمادگی خود را برای نامزدی از حوزه انتخابیه لارستان اعلام کرد.
مردم لارستان با شناختی که از او داشتند او را به عنوان وکیل خود راهی خانه ملت کردند. وی در مجلس شورای اسلامی به عضویت کمیسیون امور اقتصادی و دارایی درآمد و در طول خدمت در این سنگر منشأ خدمات فراوانی شد. وی از فعالان حزب جمهوری اسلامی در مجلس بود.
مهدی نصیری لاری، مرد مبارز درد کشیده و انقلابی متعهد در قربانگاه سرچشمه تهران با ۷۲ همرزم صدیق، در شامگاه هفتم تیر سال ۱۳۶۰ (هـ.ش) جاودان تاریخ شد.پیکر شهید نصیری لاری در سیرجان بخاک سپرده شد و از او یک دختر به نام زینب (۱۳۵۷) به یادگار مانده است.