با هدف مقابله با بحران کم آبی ، کاشت سورگوم جایگزین کاشت ذرت در شهرستان خنج شد . معاون فنی و مسئول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خنج گفت: در راستای…
با هدف مقابله با بحران کم آبی ، کاشت سورگوم جایگزین کاشت ذرت در شهرستان خنج شد . معاون فنی و مسئول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خنج
گفت: در راستای تغییر الگوی کشت و با هدف استفاده بهینه از آب زراعی ، گیاه سورگم جایگزین کشت ذرت در این شهرستان شده است.
کاظمی افزود: سورگم گیاهی از خانواده ذرت است که در منطقه گرمسیری کشت می شود و به علت پایا بودن به مدت ۲ تا ۳ سال ، هر ۲۵ روز یک بار قابل برداشت است . در هر دوره ۷۰ تن سورگوم برداشت می شود . هم اکنون سطح زیر کشت این محصول در خنج به ۱۵ هکتار رسیده و از هر هکتار به طور میانگین ۳۰۰ تن علوفه تر برداشت می شود که در مقایسه با ذرت دانه ای ۵ برابر افزایش تولید دارد .
معاون فنی و مسئول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خنج ، برداشت ۶ چین از این محصول در طول سال ، رشد سریعتر در مقایسه با ذرت، سازگاری با حداقل میزان بارندگی سالانه در مناطق نیمه خشک ، قابلیت کشت به صورت دیم و مقاومت به خشکی را از جمله مزیت های کشت سورگم نسبت به ذرت عنوان کرد .
به گزارش میلادلارستان وبه نقل از خبرگزاری صدا و سیما، شهرستان خنج ، از نظر سطح زیر کشت و میزان برداشت سورگوم در استان فارس ، مقام نخست را داراست .