فرماندار ویژه لارستان از فعالیت ۱۱۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد و ۱۴ مرکز دانشگاهی در سطح این شهرستان خبر داد. به گزارش میلاد لارستان جلیل حسنی شامگاه شنبه در…
فرماندار ویژه لارستان از فعالیت ۱۱۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد و ۱۴ مرکز دانشگاهی در سطح این شهرستان خبر داد.
به گزارش میلاد لارستان جلیل حسنی شامگاه شنبه در نشست فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی لارستان با استاندار فارس که در سالن اجتماعات شهید امامی این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: لارستان وسیعترین شهرستان استان فارس است که بهعنوان نخستین خواستگاه حکومت اسلامی و مهد علمای بزرگی که عامل وحدت و همراهی و همگرایی در همه عرصهها بودهاند، شناخته میشود.
وی بابیان اینکه علمای اهل سنت و تشیع همراه و همگام در عرصههای سیاسی و فرهنگی باهم حرکت میکنند، افزود: نام و یاد حضرات آیات آیتاللهی و موسوی لاری(ره) باعث ایجاد وحدت بین این مردم میشود.
فرماندار ویژه لارستان با اشاره به اینکه ۳۷ درصد جمعیت لارستان اهل تسنن و ۶۳ درصد آن شیعه هستند، تصریح کرد؛ نهتنها در برنامهها و همایشها همراه و همگام یکدیگر هستند بلکه در تمامی فعالیتهای روزانه اعم از اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و حتی مراودات روزانه آنچنان همگام و هماهنگاند که احساس میکنیم که در این شهرستان این خطکشی مذهبی وجود ندارد.
معاون استاندار فارس بیان کرد: شهرستان لارستان دارای ۷۰۰ طلبه حوزه دینی و علمی است که در کنار این طلاب فرهنگساز بیش از ۳۶۵ مسجد و حسینیه وجود دارد که شاید در استان فارس کمنظیر باشد.
وی بابیان اینکه در حال حاضر ۱۱۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد و ۲۵ کتابخانه در سطح لارستان به انجام فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی مشغولاند، ادامه داد: در لارستان ۱۴ مرکز دانشگاهی با ۶ هزار و ۷۰۰ دانشجو، ۲۰ تشکل دانشجویی و ۴۵ نشریه درزمینهٔ فعالیتهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی شرکت دارند.
حسنی شهرستان لارستان را دارای غنای فرهنگی بالا معرفی کرد و افزود: آسیبهای اجتماعی در لارستان نسبت به شهرستانهای دیگر استان کمتر است که نشان از غنای فرهنگی و اعتقادات دینی و تقویت بنیههای مذهبی مردم است.
این مسئول بیان کرد: طبق گزارشهایی که مطرحشده است در سال ۹۶ نسبت به سال قبل از آن ارتقا شاخصهای امنیتی در سطح لارستان داشتهایم که ریشه در همبستگی و غنای فرهنگی مردم دارد.
وی با اشاره به اینکه در یک نظرسنجی که وزارت فرهنگ کشور و دانشگاه تهران از مردم شهرهای کشور در خصوص رجحان زندگی و اخلاقی و اقتصادی آنها خواستهاند بالغبر ۹۷ درصد مردم شهرستان لارستان رجحان زندگی خود را درستکاری و کار خیر و همچنین کارگشا بودن بیان کردهاند، یادآور شد: وقتی در مورد رجحان اقتصادی از این مردم سؤال میشود که سرمایه خود را دوست دارید در کجا هزینه کنید، آنها کمک به نیازمندان را بیان میکنند.
فرماندار ویژه لارستان از اجرای ۸۸ پروژه بهداشتی و فرهنگی توسط خیرین در سطح لارستان خبر داد و گفت: همت، پشتکار و نوع اعتقاد این مردم به زندگی باعث شده است که رقابتی بین مردم در جهت انجام کار خیر و فرهنگی به وجود آید.
حسنی ادامه داد: برگزاری جشنواره سرود رضوی بهعنوان یک برنامه ملی در روستای کورده، اعزام تیم هندبال شهید چمران لارستان بهعنوان نماینده ایران به بازیهای آسیایی، نامزد شدن بهعنوان پایتخت کتاب کشور توسط شهر اوز، برگزاری بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ برنامه فرهنگی در هفته دولت و دهه فجر و برنامههای دیگر در طی سال نشان از همدلی و همراهی مردم است.
وی بابیان اینکه در بعد سیاسی نیز نوع نگرش مردم ریشه در اعتقادات غنی مردم دارد که بستر عقلایی این مردم با بقیه کشور فرق میکند بهگونهای که خشونتی در قبال مسائل سیاسی ایجاد نمیشود، افزود: وجهه بارز حاکم بودن عقل سیاسی در زمان انتخابات و در تبلیغات در لارستان کاملاً مشهود است.
فرماندار ویژه لارستان با اشاره به اینکه میزان شرکت مدم این شهرستان در انتخابات ریاست جمهوری نسبت به انتخابات نمایندگی مجلس ۲۰ هزار نفر افزایش داشت: اضافه کرد: میتوان با شناسنامهدار کردن تشکلهای اجتماعی و دانشجویی فعالیتهای سیاسی را قاعدهمند کرد تا فضایی بهدوراز اختلاف نگرشها، ظرفیت تعامل در یک کانال مملو از عقلانیت را به وجود آورد.