میلاد لارستان: با پایان فصل برداشت خرما در لارستان ، فعالیت کارگاه های سنتی شیره پزی در این بخش نیز آغاز شد. به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری…
میلاد لارستان: با پایان فصل برداشت خرما در لارستان ، فعالیت کارگاه های سنتی شیره پزی در این بخش نیز آغاز شد.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ، در حالی که بسیاری از تولیدکنندگان خرما در کشور محصول تولیدی خود را به بازارهای مصرف عرضه می کنند تا به صورت خام به فروش برسد، برخی از خرماداران لارستانی ، با عرضه محصول تولیدی خود به کارگاه سنتی تولید شیره خرما ، رونق دوباره ای به این کارگاه ها بخشیدند .
شیره خرما یا دوشاب محصولی که در کارگاه های شیره پزی لارستان در فصل سرما پایه ثابت سفره خانواده هاست و کاربردهای زیادی هم دارد.
این محصول مقوی و خوش طعم حدود ۲۰۰ ساله که در کارگاه های شیره پزی لارستان تولید می شود و مورد استقبال لارستانی ها قرار گرفته است .
در لارستان ۱۰ کارگاه تولید شیره خرما فعالیت می کنند که روزانه با تولید ۸۰۰ کیلو شیره خرما آن را به شهرستان های فارس و شمال هرمزگان ارسال می کنند.
شیرهی خرما همان خواص خرما را دارد.
حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعدهی صبحانه باعث فعال شدن سلولهای عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد میشود.
شیره خرما، تسکین دهندهی دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی است .