یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۸:۰۸ب.ظ
::آخرین مطلب 51 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 1

رونق کارگاه سنتي توليد شيره خرما در لارستان

میلاد لارستان: با پایان فصل برداشت خرما در لارستان ، فعالیت کارگاه های سنتی شیره پزی در این بخش نیز آغاز شد. به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری…

میلاد لارستان: با پایان فصل برداشت خرما در لارستان ، فعالیت کارگاه های سنتی شیره پزی در این بخش نیز آغاز شد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ، در حالی که بسیاری از تولیدکنندگان خرما در کشور محصول تولیدی خود را به بازارهای مصرف عرضه می کنند تا به صورت خام به فروش برسد، برخی از خرماداران لارستانی ، با عرضه محصول تولیدی خود به کارگاه سنتی تولید شیره خرما ، رونق دوباره ای به این کارگاه ها بخشیدند .

شیره خرما یا دوشاب محصولی که در کارگاه های شیره پزی لارستان در فصل سرما پایه ثابت سفره خانواده هاست و کاربردهای زیادی هم دارد.

این محصول مقوی و خوش طعم حدود ۲۰۰ ساله که در کارگاه های شیره پزی لارستان تولید می شود و مورد استقبال لارستانی ها قرار گرفته است .

در لارستان ۱۰ کارگاه تولید شیره خرما فعالیت می کنند که روزانه با تولید ۸۰۰ کیلو شیره خرما آن را به شهرستان های فارس و شمال هرمزگان ارسال می کنند.

شیره‌ی خرما همان خواص خرما را دارد.

حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعده‌ی صبحانه باعث فعال شدن سلول‌های عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد می‌شود.

شیره خرما، تسکین دهنده‌ی دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی است .

 

نوشته شده در تاریخ:دوشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۷:۲۲ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین