دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۵۵
::آخرین مطلب 32 دقیقه پیش | افراد آنلاین: ...

سوریه در روزهای آینده شاهد پیروزی‌های بزرگی خواهد بود

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سوریه در روزهای آینده شاهد پیروزی‌های بزرگی خواهد بود.  سرلشکر محمدعلی جعفری در مراسم تشییع پیکر سرلشکر همدانی در همدان با درود به…

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سوریه در روزهای آینده شاهد پیروزی‌های بزرگی خواهد بود.  سرلشکر محمدعلی جعفری در مراسم تشییع پیکر

سرلشکر همدانی در همدان با درود به تمام شهدای اسلام و انقلاب اظهار کرد: این رزمنده صمیمی و مجاهد در جبهه‌های شرف و کرامت حضوری فعال داشت و مقطع پایانی عمر خود را در جبهه‌های نورانی دفاع از حرم اهل بیت (ع) صرف کرد.

به گزارش میلادلارستان و به نقل از جنوب نیوز وی با بیان اینکه سردار همدانی از پرافتخارترین شهدای انقلاب اسلامی است، افزود: وی پس از انتقال تجربیات و انجام فعالیت‌های مستشاری در سوریه جان خود را تقدیم اسلام کرد.
 
  فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سابقه درخشان و طولانی این شهید بزرگوار با همرزمی وی با حاج احمد متوسلیان، شهید همت و شهید شهبازی سخن گفت و افزود: وی عمر پربرکت و گرانمایه خود را در راه دفاع از حق صرف کرد و در این مسیر همیشه آرزوی شهادت داشت.
 
وی با بیان اینکه سردار همدانی در ستاد نیروی زمینی سپاه مسئولیت معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی را بر عهده داشت، تأکید کرد: آماده‌سازی یگان‌های رزمی از وظایف وی بود که در این راه خوش درخشید.
 
وی تشکیل سپاه محمدرسول‌الله (ص) در تهران بزرگ را از دیگر مأموریت‌های سردار همدانی دانست و گفت:‌ بر هم زدن توطئه دشمنان در فتنه 88 از دیگر فعالیت‌های بزرگی بود که با عنایت الهی توسط سردار همدانی انجام شد. جعفری تأکید کرد:‌ اگر درایت و مدیریت سردار همدانی در عاشورای سال 88 نبود، جمع کردن این فتنه سخت می‌شد.
 
 وی افزود: کوله‎بار تجربیات سردار در سوریه و مهم‌تر از همه امداد الهی که به کمک وی آمد، باعث شد تا سوریه در مقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی پیروز شود.
 
جعفری با بیان اینکه پیروزی‌های بزرگی را در روزهای آینده در سوریه شاهد خواهیم بود، افزود: شهید همدانی جان خود را در این مسیر تقدیم کرد.
 
وی با طرح این سئوال که سوریه چه اهمیتی برای ایران دارد و چرا باید از جریان مقاومت در آن جا حمایت کرد؟ در پاسخ به آن گفت: مردم بصیر کشور به تبعیت از رهبری می‌دانند که سوریه پشتیبان جبهه مقاومت اسلامی در مقابل استکبار و رژیم صهیونیستی غاصب است.
 

 وی همچنین خاطرنشان کرد: با همه توان در مقابل فرزند شوم استکبار یعنی داعش تروریست می‎ایستیم و تا ریشه‌کنی کامل آنها راه خود را ادامه خواهیم داد. جعفری تأکید کرد: آل سعود بداند خشم انقلابی ملت‎های مسلمان در از دست دادن عزیزانشان در فاجعه منا دامان حکومت بی‎تدبیر عربستان را خواهد گرفت.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین