معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان گفت: مسئولین نسبت به آسیبهای اجتماعی و مسائل فرهنگی این شهرستان بیتفاوت نباشند. به گزارش خبرگزاری فارس از لارستان؛ جلیل حسنی در جلسه کارگروه…
معاون استاندار و فرماندار ویژه لارستان گفت: مسئولین نسبت به آسیبهای اجتماعی و مسائل فرهنگی این شهرستان بیتفاوت نباشند.
به گزارش خبرگزاری فارس از لارستان؛ جلیل حسنی در جلسه کارگروه کاهش آسیبهای اجتماعی این شهرستان لارستان اظهار داشت: جلسات این کارگروه بایستی کاربردی همراه با ارائه راهکارها، پیشنهادها و برنامههای جدید در سال ۹۷ و به صورت منظم برگزار گردد.
وی ضمن گلهمندی از بعضی مسئولین که در حوزههای اجتماعی آن طور که باید و شاید به آن توجه نمیکنند افزود: در جوامع پیشرفته برای اینکه مشکلات فرهنگی و اجتماعی به حوزههای سیاسی و امنیتی سرازیر نشود، همه افراد ذیربط و تأثیرگذار پای کار هستند و نمیگذارند مشکلات اجتماعی جامعه به مسائل امنیتی تبدیل شود.
فرماندار ویژه لارستان تصریح کرد: رؤسای ادارات نسبت به آسیبهای اجتماعی و مسائل فرهنگی شهرستان بیتفاوت نباشند و همه در موضوع کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه تلاش کنند و برنامه ارائه دهند.
حسنی ادامه داد: شهرستان لارستان به دلیل بافت سنتی و فرهنگ بالای مردم و به دلیل اعتقادات زیاد مردم آسیبهای اجتماعی آن در مقایسه با کشور و استان کمتراست و در این خصوص از نظر کاهش آسیبهای اجتماعی اگر در رتبه اول در سطح استان نباشد، در رتبه دوم و یا سوم هست.
معاون استاندار فارس یادآور شد: امروزه با یک تهاجم وسیع و ویرانگر فرهنگی و اجتماعی مواجه هستیم که مقام معظم رهبری نیز سالیان سال است بر آن تأکید میکنند و این تهاجم فرهنگی تأثیرات آن بسیار مخرّب است که اگر مراقبت ننماییم، بر همه جامعه آسیب میزند و تنها راهش این است که آن را آسیبشناسی شود و در نطفه خفه گردد تا به جامعه آسیب نرساند.
وی بابیان اینکه بایستی فضای مجازی را مدیریت کنیم؛ گفت: اگر میخواهیم آسیب کمتری از فضای مجازی ببینیم، بایستی فضای مجازی را مدیریت شده به پیش ببریم، تا مشکلاتی از سوی فضای مجازی به جامعه و افراد سرازیر نگردد.
حسنی گفت: با این حال فضای مجازی در کل، فضایی آموزنده است و نگاه به آن به صورت یک تهدید اصلاً درست نیست ، بلکه باید به این فکر باشیم که چگونه از این فضا به خوبی استفاده کرده و آن را مدیریت کنیم.
فرماندار ویژه لارستان اظهار داشت: یکی از مسائل اصلی مدیریت فضای مجازی آشنا کردن و دادن اطلاع و دانش کافی به مخاطبانی است که میخواهند از این فضا استفاده کنند، زیرا اگر استفادهکنندگان آگاهانه به این فضا وارد نشوند و نفهمند که برای چه از شبکههای اجتماعی مجازی استفاده میکنند امکان آلوده شدن در این فضا برایشان وجود دارد و تنها کسانی موفق خواهند بود که با علم و آگاهی از آن استفاده میکنند.
معاون استاندار فارس تأکید کرد: قبل از اینکه دشمنان به سمت نوجوانان و جوانان ما بروند، ما بایستی با ارسال احکام اسلامی و ارزشهای دینی و اسلامی و علمی در فضای مجازی، آنها را از تهاجم فرهنگی به دور کنیم.
وی ادامه داد: اگر میخواهیم در حوزههای سیاسی، امنیتی و اجتماعی بدرخشیم بایستی احساس مسئولیتمان نسبت به فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و جلسات مربوط به آسیبهای اجتماعی بیشتر کنیم و احساس مسئولیت جدی داشته باشیم، لذا مسئولین ادارات نسبت به مسائل فرهنگی، اجتماعی و آسیبهایی که امروزه اولویت اول کشور ماست و ممکن است نسل آینده را درگیر کند و آینده را به انحراف بکشاند، بیتوجه نباشند.
حسنی خاطرنشان کرد: اولویت اول کاری ما این است که ماهی یکبار، جلسه کارگروه کاهش آسیبهای اجتماعی برگزار نماییم و اعضاء نیز با ارائه برنامههای فرهنگی و اجتماعی در سطح شهرستان در جهت نهادینه کردن ارزشهای دینی و اسلامی همت کنند.
وی در خاتمه تأکید کرد: این برنامهها بایستی بر روی مراکز دانشآموزی و دانشجویی بیشتر متمرکز شود و با عمل و رفتارهای مناسب و اخلاق خوب خود، در جامعه الگو باشیم.