عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز با بیان اینکه رویکرد فعالیت های ما در پارک علم و فناوری استان صنعتی و تولید محصول است به طوری…
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز با بیان اینکه رویکرد فعالیت های ما در پارک علم و فناوری استان صنعتی و تولید محصول است به طوری که فعالیتهای ما در رشد، بزرگ کردن، رساندن به بازار و فرآیند صنعتی شدن یک محصول انجام خواهد شد، افزود: پارک علم و فناوری میتواند همکاری خوبی با بخش صنعت داشته باشد و صنعتگران باید از این ظرفیت علمی در جهت رونق و توسعه واحدهای خود استفاده کنند.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی شیراز، محمدرضا ظهیر امامی در کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی شیراز اظهار داشت: کارخانه هایی در استان فارس وجود دارد که علیرغم برخورداری از امکانات و زیر ساختهای اولیه، بیکار و تعطیل هستند که برای بهرهور کردن و استفاده از ظرفیتهای این واحدهای تولیدی، باید تعاملی بین آنها و پارک علم و فناوری ایجاد شود.
وی افزود: پارک علم و فناوری استان میتواند کمک شایانی در استفاده مطلوب از ظرفیت راکد، تولید محصول و فعالیت به روز واحدها در استان داشته باشد.
ظهیر امامی با بیان اینکه توجه به این مهم توسعه صنعت استان را به دنبال دارد، اظهارداشت: باید بین صنعت و دانشگاه زنجیره ایجاد شود که پارک علم و فناوری در استان ظرفیت مثبتی برای ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه است که زمینه بهرهبرداری از این ظرفیت باید فراهم شود.
وی با بیان اینکه یکی از الزامات ایجاد رونق در صنعت استان، هماهنگی دستگاههای اجرایی در فارس است که میتواند نقطه قوت فعالیتها باشد، افزود: بودجه عمومی صرف فعالیتهایی میشود که در تولید ناخالص ملی تاثیری ندارد و این رویه باید اصلاح شود.
معاون معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری استان فارس نیز گفت: پارک علم و فناوری فارس جز پنج پارک در کشور است که خدمات فنی و تخصصی، مالی و اعتباری و مشاورهای و آموزش را ارائه میکند.
سید مهدی نصیری عنوان کرد: هم اکنون چهار مرکز رشد تخصصی نفت- گاز و پتروشیمی، کشاورزی- منابع طبیعی و فرآیندهای تبدیلی، فناوری- اطلاعات و ارتباطات ICT و فناوری جامع در پارک علم و فناوری فارس مشغول فعالیت است که به زودی مرکز رشد گردشگری، صنایع دستی و هنر نیز راهاندازی میشود.
وی تصریح کرد: همچنین هفت مرکز نوآوری و مرکز رشد واحدهای فناوری در شهرستان های آباده، استهبان، فسا، لارستان، قیروکارزین، جهرم و اقلید نیز فعال است که عمده فعالیت این مراکز ایجاد صنعت برای شهرستانها است.
نصیری با بیان اینکه رویکرد فعالیت های ما در پارک علم و فناوری استان صنعتی و تولید محصول است به طوری که فعالیتهای ما در رشد، بزرگ کردن، رساندن به بازار و فرآیند صنعتی شدن یک محصول انجام خواهد شد، افزود: پارک علم و فناوری میتواند همکاری خوبی با بخش صنعت داشته باشد و صنعتگران باید از این ظرفیت علمی در جهت رونق و توسعه واحدهای خود استفاده کنند.