۱۱۸ مگاوات برق، سهم استان فارس در کاهش مصرف تابستانی است. به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان…
۱۱۸ مگاوات برق، سهم استان فارس در کاهش مصرف تابستانی است.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس با اشاره به لزوم صرفه جویی و مصرف بهینه برق و انرژی برای گذر از تابستان گفت: برنامه وزارت نیرو در تابستان امسال کاهش ۵ تا ۶ هزار مگاوات انرژی است که سهم استان فارس دراین میان کاهش ۱۱۸ مگاوات برق است.
زینل قنبری بر همکاری مشترکین تعرفههای مختلف برای گذر از تابستانی بدون خاموشی تأکید کرد و گفت: با توجه به کمبود نزولات آسمانی در سال جاری و کاهش ذخیره آب پشت سدها، امکان تولید برق از نیروگاههای برق آبی در کشور وجود ندارد و بر این اساس درحدود ۵ الی ۶ هزار مگاوات کمبود تولید برق در کشور وجود دارد.
وی افزود: در صورت عدم همکاری شهروندان، خاموشی و قطعی برق اجتناب ناپذیر خواهد بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هدف از اجرای برنامههای مدیریت مصرف را انتقال مصارف غیر ضروری برق از ساعات اوج بار به ساعات غیر اوج بار اعلام کرد و گفت: مشترکین تعرفههای مختلف با اعمال راهکارهای آسان میتوانند صنعت برق را در تحقق این برنامهها یاری دهند.
قنبری اظهار داشت: پیک برق در ماههای گرم سال از ساعت ۱۲ الی ۱۶ و از ۲۰ تا ۲۴ است که در این زمانها باید استفاده از وسایل پرمصرف برق مانند جاروبرقی، اتو، لباسشویی، ظرفشویی و… را به حداقل رسانده و از آنها در اوایل صبح یا اواخر شب و یا در روزهای تعطیل استفاده کرد.
وی افزود: حدود ۸۲ درصد از مشترکین برق استان فارس در بخش خانگی هستند و چنانچه این مشترکین در ساعات اوج مصرف لامپهای اضافی و یا وسایل الکتریکی پرمصرف غیرضروری را خاموش کنند، عبور از فصل تابستان بدون اعمال خاموشی ناشی از کمبود برق کارسختی نخواهد بود.
قنبری ادامه داد: مصرف عمده برق در ساعات اوج بار تابستان مربوط به سیستمهای سرمایی است که با اعمال راهکارهای ساده همچون استفاده از دور کند کولر آبی در ساعات اوج مصرف، تنظیم دمای کولر گازی روی ۲۴ تا ۲۶ درجه و یا قرار دادن سایبان روی کولر آبی، میتوان به میزان قابل توجهی مصرف برق دراین بخش را کاهش داد.