سفرخانه سنتی قلعه با حضور گروهی از مردم و مسئولان و روحانیون مورد بهره برداری قرار گرفت. به گزارش میلاد لارستان به نقل از پسین اوز، این سفره خانه سنتی…
سفرخانه سنتی قلعه با حضور گروهی از مردم و مسئولان و روحانیون مورد بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از پسین اوز، این سفره خانه سنتی دارای ۳۰ غرفه است که ۱۵ غرفه آن مسقف و زمستانی و ۱۵ غرفه تابستانی است.
بخشدار اوز در آئین گشایش این سفره خانه سنتی در سخنانی اظهار داشت: افتتاح این واحد یعنی ایجاد اشتغال برای ۲۵ نفر به طور مستقیم که برای دولت بسیار مهم و ارزشمند است.
محمدحسین آتش فراز نماینده عالی دولت در بخش کهن و بزرگ اوز افزود: از همه توانمندان درخواست می کنیم در زمینه ایجاد اشتغال و تولید و سرمایه گذاری کنند.
سخنران بعدی مسعود کراماتی شهردار اوز بود که از زیبایی مکان و فضا و طراحی این سفره خانه تشکر کرد و گفت: گردشگری صنعت است و این صنعت باعث جذب گردشگری می شود. گردشگری صنعتی غیر مجازی است.
وی گفت علاوه بر کارهای اقتصادی الحمداله در امور فرهنگی و ورزشی نیز موفق هستیم.
مدیر مجتمع علوم دینی اوز طی سخنان کوتاهی اظهار داشت: اگر نیازی در جامعه برآورده شود می توان آن را صدقه نامید.
وی با اشاره به آیات قرآن کریم افزود: نیازمندی های یک انسان در جامعه بسیار مهم است و ۴ نیاز را تشریح کرد.
وی از سایر سرمایه داران تقاضا کرد در این زمینه در شهر و روستا سرمایه گذاری کنند.
شیخ صالح انصاری با اشاره به این که آینده بخش اوز بسیار روشن و مترقی است، گفت: هرکجا نیاز مردم برآورده شود آنجا بیشتر خداوند حضور دارد.
سفره خانه سنتی قلعه اوز در زمینی به مساحت ۱۲۰۰ متر مربع با فضایی جالب و هزینه ای افزون بر یک میلیارد تومان توسط بخش خصوصی احداث شده است.