لزوم آمادگی مقابله با هجوم ملخ صحرایی، مسئولان مربوطه فارس را بر آن داشته تا پایش مناطق آلوده و تخمریزی شده این حشره مضر در استان را در دستور کار…
لزوم آمادگی مقابله با هجوم ملخ صحرایی، مسئولان مربوطه فارس را بر آن داشته تا پایش مناطق آلوده و تخمریزی شده این حشره مضر در استان را در دستور کار خود قرار دهند.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از ایرنا، هجوم ملخهای صحرایی به ۱۴ شهرستان استان فارس در سال زراعی گذشته خسارت زیادی را به بدنه کشاورزی این استان تحمیل کرد که از این رو گویا مسئولان مربوطه امسال با درس گرفتن از این تجربه تلخ اقدامهای پیشگیرانهای را در دستور کار خود قرار داده اند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در این باره گفت: سال گذشته با همکاری مردم مبارزه رضایت بخشی با ملخ صورت گرفت که از این رو چارچوب اجرایی سال قبل امسال نیز دنبال می شود.
محمد مهدی قاسمی با بیان اینکه بخشی از مطالبات مبارزه با ملخ همچنان تامین نشده است، افزود: به منظور مدیریت بحران این آفت در سال جاری تعیین تکلیف این مطالبات ضروری است.
قاسمی ادامه داد: کمیته بحران در ۱۴ شهرستانی که سال گذشته به ملخ آلوده بود به ریاست فرمانداران تشکیل و با بررسی امکانات موجود، نیازهای هر شهرستان به ستاد بحران ارائه شود.
وی با اشاره به احتمال حمله ملخ به سایر نقاط استان، اضافه کرد: اقدامات، تجارب و آموزه های موفق سال گذشته در زمینه مبارزه با ملخ، باید به صورت فراگیر به همه نقاط استان منتقل شود.
قاسمی برنامه ریزی دقیق و همکاری سایر دستگاه های اجرایی به منظور مبارزه جدی با حمله ملخ صحرایی را ضروری دانست و افزود: در صورت طغیان آفت به طور مشخص در هر پهنه یک دستگاه اجرایی به عنوان معین در کنار جهاد کشاورزی قرار گیرد.
میلاد لارستان: انتظار می رود با توجه به تجربه کسب شده از سال گذشته و همچنین احتمال زیاد تکرار هجوم دوباره ملخ ها به شهرستان لارستان همچون سال ۹۷، مسئولان اجرایی و در رأس آن فرماندار ویژه لارستان و مدیر جهاد کشاورزی لارستان، به منظور پیشگیری و مقابله با آن برنامه ریزی های لازم را انجام و نسبت به تأمین بودجه و امکانات از سطح استان و کشور اقدامات مورد نیاز را انجام دهند.
ف ۱۱۰