با توجه به حساسيت مصرف سموم در محصولات تازه خوري، در سال زراعي جاري با همكاري كارشناسان مركز خدمات حومه در منطقه ي هرمودمهرخويي، محصول سالم گوجه فرنگي كشت و…
با توجه به حساسيت مصرف سموم در محصولات تازه خوري، در سال زراعي جاري با همكاري كارشناسان مركز خدمات حومه در منطقه ي هرمودمهرخويي، محصول سالم گوجه فرنگي كشت و توليد شده است.
به گزارش میلاد لارستان وبه نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی لارستان،علي ارغون معاون سازمان و مدير جهاد كشاورزي لارستان در این باره اظهار داشت: در اين طرح از ابتداي كشت تا زمان برداشت محصول، كليه عوامل خسارت زا با استفاده از تجهيزات و مواد غيرشيميايي از جمله كارتهاي زرد، تله هاي فرولايت هليوتيس و توتا و سموم غيرشيميايي كنترل شده است.
وی ادامه داد: اميد است با اجراي اين طرح، ساير كشاورزان به جاي استفاده از سموم شيميايي به استفاده از اين تجهيزات و مواد ترغيب شوند.