میلاد لارستان: معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی لارستان از فعالیت ۲۸ واحد تولیدی غذایی، بهداشتی و پزشکی در این شهرستان خبر داد. دکتر هوشنگ جعفرپور صبح امروز در…
میلاد لارستان: معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی لارستان از فعالیت ۲۸ واحد تولیدی غذایی، بهداشتی و پزشکی در این شهرستان خبر داد.
دکتر هوشنگ جعفرپور صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار میلاد لارستان با اشاره به اینکه مجموع فعالیت هایی که در حوزه معاونت غذا و دارو انجام می گیرد از نوع وظائف حاکمیتی است، اظهار داشت: هدف آن تدبیر و نظارت بر فرآیند تولید، واردات و چگونگی توزیع محصولات دارویی، غذایی، بهداشتی، آرایشی و همچنین تجهیزات پزشکی قابل اعتماد و سالم است که امروزه تحت عنوان کالای سلامت محور شناخته می شوند.
وی با بیان اینکه حوزه فعالیت غذا و دارو بسیار گسترده و مهم است، افزود: نظارت بر تولید صحیح خیارشوری که در فست فودها استفاده می شود تا سلامت داروهایی که در بدترین بیماری ها مصرف می شود یا تجهیزاتی که در قلب و چشم بیماران جای گذاری می شوند، همگی در زمره وظائف غذا و دارو قرار دارد.
معاون غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی لارستان بیان کرد: کارشناسان و ناظران این قسمت، کار نظارت بر تهیه و توزیع محصولات غذایی، آشامیدنی، بهداشتی، آرایشی، دارویی، تجهیزات و ملزومات پزشکی و غیره به طور مستمر و در قالب بازرسی ها از مراکز تهیه و توزیع عهده دار هستند.
این مسئول با اشاره به اینکه ۲۷ واحد تولیدی فعال در بخش محصولات غذایی و بهداشتی در حوزه استحفاظی این دانشکده در لارستان وجود دارد، تصریح کرد: در زمینه تولید محصولات و فرآورده های پزشکی نیز ۱ واحد در لارستان مشغول به فعالیت است.
وی درخصوص کیفیت محصولات تولیدی در کارخانجات و کارگاههای فعال در سطح شهرستان لارستان، خاطر نشان کرد: ارزیابی محصولات براساس شاخص های واحدهای تولیدی لبنی، گوشتی، شیرینی جات، محصولات بهداشتی و آرایشی و غیره متفاوت است.
جعفرپور با تأکید بر اینکه شرط فعالیت هر واحد تولیدی و توزیعی کسب حداقل نمراتی است که آن واحد تولیدی بدست می آورد، افزود: خوشبختانه در منطقه لارستان نتایج ارزیابی ها از واحدهای تولیدی قابل قبول بوده و حتی برخی از محصولات این شهرستان دارای برند ملی هستند.
وی در پایان، افزود: همشهریان می توانند برای ارائه شکایات خود در زمینه مواد غذایی و بهداشتی فاسد با شماره ۵۲۲۴۳۸۷۵ تماس حاصل نمایند.