واحدهای تولیدی برتر صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی لارستان در ارزشیابی سالانه معاونت غذا و دارو معرفی شدند. به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی…
واحدهای تولیدی برتر صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی لارستان در ارزشیابی سالانه معاونت غذا و دارو معرفی شدند.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر اسعدیان معاون غذا و دارو دانشکده اظهارداشت: با توجه به گزارش های واصل شده،واحدهای تولیدی برتر صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی لارستان در ارزشیابی سالانه معاونت غذا و دارو معرفی شدند. وی افزود:غفاری، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، واحدهای تولیدی صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی شهرستان لارستان، در ارزشیابی سالانه و بررسی شرایط فنی و بهداشتی، بر اساس چک لیست های ارسالی از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، تولیدی هایی که حائز بالاترین امتیازات گردیده اند را به شرح ذیل معرفی کرده است:
۱- شرکت صنایع غذایی نگین لارستان تولید کننده انواع فرآورده های لبنی و بستنی با نام تجاری بابابرفی و به مدیرعاملی اردشیر یل و مسوولیت فنی سرشار
۲- شرکت صنایع غذایی بیرم بهنام آرین تولید کننده انواع کنسرو ماهی با نام های تجاری ناخدا – فرس به مدیر عاملی قاسم اسدی و مسوولیت فنی رضایی
۳- واحد تولید حلوا مسقطی لاری محمد امین کریمی تولید کننده انواع حلوا مسقطی لاری با نام تجاری ترنج و به مدیر عاملی محمدامین کریمی و مسوولیت فنی عبادتکار
واحد تولیدی برتر صنایع آرایشی و بهداشتی شهرستان :
شرکت صنایع سلولزی عالم گستر لارستان تولید کننده انواع دستمال کاغذی و نوار بهداشتی با نام های تجاری مه لاد، لارشید، پامیلی، شریفه، بهناز و با مدیر عاملی احمد حاجی پور و مسوولیت فنی عباسی.
این معاونت، طی این خبر، مسوولین فنی برتر صنایع غذایی و بهداشتی شهرستان را نیز به شرح ذیل اعلام کرد:
مسوولین فنی برتر کارخانجات فعال صنایع غذایی و بهداشتی شهرستان:
۱- سرشار از شرکت لبنیات نگین لارستان و عباسی از شرکت عالم گستر
۲- خلیل آزاد از مرکز مشارکت زنان نیکوکار
مسوولین فنی برتر کارگاه های فعال صنایع غذایی شهرستان:
۱- نقی زاده از واحد تولید حلوا مسقطی توکل جنوب و صادقی از واحد تولید حلوا مسقطی فدک
۲- صادقی از واحد تولید حلوا مسقطی رز
ف ۱۱۰