رئیس دانشکده علوم پزشکی گراش از نصب دستگاه پیشرفته رادیوتراپی در گراش خبر داده و این دستگاه را آغازگر “تحولی بزرگ در درمان سرطان” در بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) گراش…
رئیس دانشکده علوم پزشکی گراش از نصب دستگاه پیشرفته رادیوتراپی در گراش خبر داده و این دستگاه را آغازگر “تحولی بزرگ در درمان سرطان” در بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) گراش دانست.
به گزارش میلادلارستان به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی گراش مرحله دوم نصب یکی از پیشرفتهترین دستگاههای رادیوتراپی در بیمارستان گراش به پایان رسید.
دکتر عبداللهی رئیس دانشکده علوم پزشکی گراش گفت: درمانهای سرطان از جمله تشخیص، درمانهای سیستماتیک و شیمی درمانی به نحو احسن در گراش انجام میشد ولی جایگاه این دستگاه رادیوتراپی پیشرفته خالی بود و با راهاندازی کامل این دستگاه در ماههای آینده تمام مراحل درمان سرطان کامل میشود.
وی گفت: این دستگاه از جدیدترین و به روزترین دستگاههای رادیوتراپی و درمان سرطان است و همان درمانی را انجام میدهد که کشورهای پیشرفته دنیا انجام میدهند.
وی افزود: این دستگاه، بیمار را به نحوی درمان میکند که کمترین عوارض را به بافتهای سالم و بیشترین اشعه را به بافتها و تومورهای سرطانی میدهد و سلولهای سرطانی را از بین میبرد. این دستگاه، در درمان سرطانهای کودکان مثل سرطان مغز و سر و گردن کودکان، سرطانهای زنان و زایمان که تقریبا شیوع بالایی در کشور دارد، سرطانهای خون، ریه و پستان کارایی بالایی دارد.
به گفته عبداللهی قیمت این دستگاه رادیوتراپی ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار یورو و قیمت دستگاه دوزیمتری (از ملزومات دستگاه رادیوتراپی) ۲۱۷ هزار یورو است که به گفته معاون درمان دانشکده علوم پزشکی گراش مجموع “۲ میلیون و ۳۱۷ هزار یورو این دستگاه توسط خیران تامین شده است”.
از این دستگاه ۴ یا ۵ عدد در کشور وجود دارد که یکی از آنها در گراش در است و به گفته مدیرعامل شرکت واران پرتو و نماینده کمپانی واریان این دستگاه توسط مجربترین کارشناسان از کشور آلمان در بیمارستان گراش نصب شد و با وجود این دستگاه دیگر نیاز به مراجعه بیماران سرطانی به دیگر نقاط کشور و حتی خارج از کشور نیست.
در گراش مسئولین همپای خیرین سلامت هستند ، متاسفانه خیر محترم مرحوم صالح پور، ساختمان مجهز درمان سرطانیها چند سال پیش احداث نمودند به این امید که روزی بیاید که مردم برای درمان سرطان به شیراز و بندر و جهرم و …. مراجعه ننمایند و پزشکان درمان سرطان به لار آیند. اما بعد از اینکه مدتی که این ساختمان بصورت متروکه رها شد ، و گزارش آن نیز پخش گردید . با پیگیری مسئولین محترم فقط بخش شیمی درمانی بیمارستان به این مرکز منتقل شد . و الان عملا این ساختمان کارایی چندانی ندارد . لطفا در این خصوص پیگیری نمایید
حداقل کاری که دولت میتونه واسه منطقه ما انجام بده تبدیل به منطقه آزاد است تا خیرین بتوانند فعالیت اقتصادی داشته باشند
اینهمه خیرین هزینه می کنند دولت هیچ البته نسبت به شهرهای دیگر
خیرین گراشی واقعا سنگ تمام گذاشتند دم همتون گرم خیر هر دو جهان بدرقه ی راهتان