رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان با بیان اینکه از دو هفته گذشته مراجعات سرپایی در مراکز درمانی لارستان روبه افزایش گذاشت و از همان روزهای نخست این هشدار داده شده…
رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان با بیان اینکه از دو هفته گذشته مراجعات سرپایی در مراکز درمانی لارستان روبه افزایش گذاشت و از همان روزهای نخست این هشدار داده شده محتمل است که به تدریج وارد موج چهارم شویم، گفت: متأسفانه این پیشبینی درست از آب در آمد و هماکنون منطقه ما در موج چهارم شیوع کرونایی قرار گرفته است.
بهزاد رضائی در گفتوگو با خبرنگار میلاد لارستان در تشریح وضعیت وضعیت کرونایی در مناطق شهری و روستایی زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی لارستان اظهار داشت: به لحاظ تقسیمبندی مناطق مختلف، حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی لارستان در وضعیت نارنجی قرار دارد و همانگونه که پیشبینی میشد، تعداد مبتلایان طی هفتههای اخیر افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه از دو هفته گذشته مراجعات سرپایی در مراکز درمانی لارستان روبه افزایش گذاشت و از همان روزهای نخست این هشدار داده شده محتمل است که به تدریج وارد موج چهارم شویم، افزود: متأسفانه این پیشبینی درست از آب در آمد و هماکنون منطقه ما در موج چهارم شیوع کرونایی قرار گرفته است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان با اشاره به اینکه هرچند وضعیت کنونی بحرانی نیست اما به لحاظ آماری، تعداد بیماران رو به افزایش است و نوک پیکان آمار روند صعودی به خود گرفته که این مهم نشان دهنده آن است که زنگ خطر به صدا در آمده، تصریح کرد: با توجه به پیشبینیها، آمادگی لازم در سطح مراکز درمانی به ویژه بیمارستانها برای مقابله با بیماری کرونا به لحاظ تجهیزاتی و اقلام داروئی تمهیدات لازم اندیشیده شده است.
این مسئول با تأکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و ادامه روند همکاری با کادر درمان توسط مردم، خاطر نشان کرد: به طور قطع مجموعه بهداشت و درمان بدون کمک مردم، نمیتواند از پس مدیریت این بحران برآید.
رضائی با بیان اینکه محدودیتها و دستورالعملهای کرونایی در سطح جامعه براساس رنگبندیهای معمول انجام شده اِعمال میشود، ادامه داد: با توجه به قرارگیری لارستان در وضعیت نارنجی، محدودیتهای متناسب با آن همچون دورههای قبل در نظر گرفته میشود که نمونه بارز آن لغو برگزاری نماز جمعه در هفته اخیر بود.
وی بار دیگر با یادآوری شناسایی یک مورد از بیماران مبتلا به ویروس کرونای انگلیسی طی روزهای اخیر، یادآور شد: این فرد که از اهالی روستای «چغان» است از کشور امارات و از طریق فرودگاه لارستان وارد ایران شده و با توجه به آنکه کلیه مسافران ورودی به کشور توسط کارشناسان مورد پایش قرار میگیرند و تست کرونا بر روی آنان انجام میشود که فرد مزبور حتی با وجود تزریق واکسن در کشور امارات و همچنین به همراه داشتن تست منفی pcr ، طبق اعلام آزمایشگاه پاستور تهران، تست این بیمار مثبت شد و اکنون در قرنطینه خانگی قرار دارد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان با تقدیر از همکاری عمومی مردم مناطق لارستان، خنج و اوز طی مراحل گذشته کرونا، اضافه کرد: مهمترین مراقبت در زمان کنونی استفاده از ماسک، پرهیز از حضور در تجمعات و شستشوی مرتب دستهاست تا بتوان تا زمان شروع واکسناسیون سراسری از بحرانها و محدودیتهای کرونایی رهایی پیدا کرد.
ف ۱۱۰
خبرنگاران و رسانه متعهد سوالات و دغدغه های مردم را پیگیر کند و به جواب های پوچ قانع نشوند.نمی دانم چرا برای شما که خود را دغدغه مند مردم می دانید سوال نیست که چرا تالارها سالن عروسی هواپیما ها و …. باز است و مثلا بارعایت پروتکل با فاصله ۱۰ سانتی متر انجام می شود ولی مساجد بسته است و نماز خواندن خطرناک است!!! این تراوشات سازمان صهیونیستی جهانی بهداشت است بروید از دانشگاه علوم پزشکی سوالات را بپرسید بعد اینکه کارگران بیکارو تعطیلی و منع تردد که اقتصاد را نابود کرده مردم چگونه نان بخورند میگویند سلامت مردم برای ما مهم است گشنگی و دغدغه روانی و سکته جزو سلامتی است؟خودشان حقوقهای چند ده میلیونی می گیرند اگر همه روزها تعطیل باشد و به زور متوسل می شوند آیا حاضرند در خانه اجاره ای بدون حقوق جوابگوی خانواده خود باشند آیا یک گونی برنج و روغن برای زندگی یکسال کافی است؟