در دعوت به حضور حداکثری پای صندوق های رای و انجام یک فریضه ی دینی چه بسا بسیار می بایست نقش نهادها و متولیان فرهنگی و خودجوش مردمی را پابه…
در دعوت به حضور حداکثری پای صندوق های رای و انجام یک فریضه ی دینی چه بسا بسیار می بایست نقش نهادها و متولیان فرهنگی و خودجوش مردمی را پابه کار تر از رویدادهای دیگرفرهنگی و اعتقادی در نظر گرفت .
به گزارش میلاد لارستان نگاه اداری بر اجرای انتخابات و سازو کارهای رسمی در زمان ومکان های رای گیری مدت هاست فضای صندوق های اخذ رای را به فضایی رسمی و خشک مبدل نموده است
در این میان هیچ گاه نهادهای عریض و طویل فرهنگی روز انتخابات را، روز قدرت انتخاب و نقش تصمیم گیری در تعیین کنندگی آینده ی کشور توسط فرد را که یکی از بهترین نقش هاست به خوبی نتوانسته اند در اذعان مردم به عنوان یک جشن سیاسی ملی قرار دهند.
لذا چه بهتر است مسئولین کشوری و شهرستانی، شورای فرهنگی عمومی، ائمه ی جمعه و جماعات با برگزاری جلسات و استفاده از ایده های نخبگان و جوانان ، پیوست های فرهنگی یک انتخابات پرشور را نیز رعایت نموده و جشن سیاسی ، یک جامعه را با برنامه ریزی برای رای اولی ها، کودکان و خانواده ها و همه ی آحاد مردم به فضایی سراسر جشن و شکوه مبدل نمایند.
این گوی. واین میدان هرجشن پیروزی. یک انگیزه ای قوی میخواهد تجارب چند ساله اخیر اوضاع معیشتی مردم اینده. جوانان این مرز وبوم گواه بر چنین حرکتی است