سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی خنج از استقرار کندوداران همراه با به گُل نشستن درختان کُنار در این شهرستان خبر داد. به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرنگار ایانا، علی…
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی خنج از استقرار کندوداران همراه با به گُل نشستن درختان کُنار در این شهرستان خبر داد.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از خبرنگار ایانا، علی علی پور گفت: شهرستان خنج همه ساله با توجه به پوشش گیاهی بسیار مناسب درختان کُنار پذیرای کندوداران از شهرستان ها و استان های همجوار می باشد که پیش بینی می شود بیش از ۱۲۰هزار کلونی در این شهرستان اسکان داده شود.
وی با اشاره به اینکه زنبورداران از شهرستان های مختلف استان فارس و همچنین استان های اصفهان و چهارمحال بختیاری به شهرستان خنج مهاجرت می کنند، ابراز کرد: از نیمه اول شهریور ماه تاکنون بیش از ۱۰۰ مجوز اسکان برای بیش از چهل هزار کلونی زنبورعسل صادر شده است و همچنان ادامه دارد.
این مقام مسئول افزود: به منظور تولید اقتصادی و جلوگیری از ضرر و زیان زنبورستان ها تمامی زنبورداران ملزم به رعایت فاصله قانونی از یکدیگر هستند که این مهم در صدور مجوز اسکان به زنبورداران توصیه میشود.
به گفته وی؛ از هر کندو به طور متوسط بین ۴ تا ۸ کیلوگرم عسل کنار می توان برداشت که با توجه به حجم کندوهای مستقر در شهرستان پیش بینی می شود بیش از هزار تن عسل، ۲۰ کیلوگرم گرده گل، ۱۲۰ کیلوگرم موم و ۱٫۵ کیلوگرم بره موم در شهرستان خنج تولید شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی خنج اظهار کرد: کُنار جنوب بیش از سایر درختان نواحی گرمسیری رشد می کند، پوشش خوب کنارها در تمام نقاط شهرستان چشم انداز خوبی را ایجاد نموده به شکلی که می توان این شهرستان را یکی از قطب های تولید عسل کنار در فصل پاییز دانست.
ف ۱۱۰