دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۱۴
::آخرین مطلب 51 دقیقه پیش | افراد آنلاین: ...

دولت و کابینه عوض شد، اما جاده مرگ هنوز قتلگاه است

مهندس شبانی، مدیرکل راه و شهرسازی لارستان از اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای جاده جهرم- لار- بندرعباس خبر داد.  آنانی که دستی از دور بر آتش دارند، ممکن است تصور…

مهندس شبانی، مدیرکل راه و شهرسازی لارستان از اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای جاده جهرم- لار- بندرعباس خبر داد.

 آنانی که دستی از دور بر آتش دارند، ممکن است تصور کنند پول خوبی است، می‌توان جاده را سر و سامان داد ولی آن‌هایی که با هزینه سرسام‌آور جاده‌سازی سر و  سّری ­دارند، مطلع اند که این مبلغ اگر سریع تحت اختیار قرار گیرد و اداره‌ی کل بتواند به پیمانکار برساند و او کارها را پوشش دهد، کفاف ۲۰ کیلومتر یا بیست و چند کیلومتر را می‌دهد.

 با این وضعیت ضحاک ماردوش جاده مرگ، دندان سمی خویش را بر شریان جوانان این مرزوبوم فرومی‌برد و به‌ناحق خون می‌ریزد و کسی هم خود را بدهکار  این خون‌ها نمی‌داند،  و لابی گران برای جاده بی‌خطر و بی ترافیک چندین برابر پول می‌گیرند و دوباره هم فریاد «هل‌من‌مزید» سر می‌دهند.

 مسئولین لارستان به‌ویژه امام‌جمعه، نماینده مردم ،شورای شهر، اداره‌ی کل راه و شهرسازی، فرماندار و دیگران گامی بردارند و لااقل این دو کار مهم را به انجام برسانند:

  • تکمیل دوبانده کردن راه‌های جهرم- لار- بندرعباس
  • تاسیس اداره‌کل حمل‌ونقل جاده‌ای لارستان و محاکمه کسانی که تا کنون در تاسیس این اداره کل مسامحه کرده و در هیئت دولت سابق اغراض شخصی خویش را جایگزین رفع تنگناهای موجود در منطقه لارستان نمودند.

قطعا با تحقق این دو مهم، معضلات جاده‌ای جنوب فارس حل می‌شود و اتصال فارس به هرمزگان در کوتاه‌ترین مسیر محقق می‌گردد که برای ملت و دولت سودمند است.

 از آقای مهندس رستم قاسمی، وزیر محترم راه و شهرسازی خواهشمندیم سری  به منطقه تشریف بیاورند و از نزدیک وضعیت نابسامان جاده مرگ را ملاحظه فرمایند که: « تحقیق حال گوشه‌نشینان گناه نیست.»/-

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین