دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۲:۵۵ب.ظ
::آخرین مطلب 59 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 1

به خیرین لارستان مشورت‌های متناسب با اولویت‌ها داده شود

امام جمعه لارستان با انتقاد نسبت به اینکه در برخی موارد مشورت‌های خوب و تأثیرگذار به خیرین داده نمی‌شود، گفت: متأسفانه گاهی مشاهده می‌شود که چندین میلیارد در پروژه‌ای هزینه…

امام جمعه لارستان با انتقاد نسبت به اینکه در برخی موارد مشورت‌های خوب و تأثیرگذار به خیرین داده نمی‌شود، گفت: متأسفانه گاهی مشاهده می‌شود که چندین میلیارد در پروژه‌ای هزینه می‌شود که اصلا جزء اولویت‌های لارستان نیست.

به گزارش میلاد لارستان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمختار موسوی‌خرم در آئین عبادی سیاسی نخستین نماز جمعه از ماه ربیع‌الاول با بیان اینکه دستور هفته اخیر رهبر معظم انقلاب درخصوص جهش تولید داخلی و ایرانی یک اقدام راهبردی است، اظهار داشت: در سال ۱۳۹۷ در پی تشدید تحریم‌های جهانی از جمله کره‌جنوبی که سالیان متمادی بازار ایران را به دست گرفته و توانسته بود جایگاهی برای خود رقم بزند، به یکباره فروش قطعات و تجهیزات به تولیدکنندگان ایرانی متوقف کرد و عاملی برای شوک در بازار و گرانی لوازم خانگی شد.

وی با اشاره به اینکه پس از این رخداد طرح ممنوعیت ورود برخی از اقلام لوازم خانگی از کشور کره به تصویب شورای سران قوا رسید و این مهم منجر به تحرک صنایع داخلی شد و در پی آن امروز شاهد رشد صنایع داخلی رقم خورد، افزود: چندی پیش زمزمه‌هایی مبنی بر ورود کالای لوازم خانگی از کره‌جنوبی در قبال طلب ۸ میلیارد دلاری ایران از این کشور به گوش رسید که نگرانی صنعتگران در نامه‌ای به اطلاع رهبر معظم انقلاب رسانده شد که بدین‌ترتیب ایشان بر تداوم ممنوعیت ورود کالا از کره تأکید داشتند.

این استاد حوزه و دانشگاه با ابراز خرسندی از رشد صنعتی کشور و با تأکید بر اهمیت حمایت عموم مردم از صنایع داخلی، تصریح کرد: این طرح‌های حمایتی شرط لازم حضور در بازار است اما نمی‌تواند کافی باشد و لازمه رقابت در بازار داشتن کیفیت و قیمت مناسب است.

امام جمعه لارستان با اشاره به اینکه محدودیت‌های بی‌حدونصاب در صنعت خودرو موجب شده تا محصولاتی با کیفیت پائین و با قیمت گزاف به مردم عرضه می‌‌شود، خاطر نشان کرد: این تجربه ناموفق نباید در صنایع و لوازم خانگی تکرار شود و باید طی چند سالی که ورود کالاهای مشابه ممنوع شده است، کیفیت این اقلام داخلی بالا برده شود و از طرفی رضایت مشتری را جلب کنند و اینگونه نباشد که مرزها بسته شود و کالا هم با هر کیفیتی تولید و مردم مجبور به خرید باشند.

وی با بیان اینکه براساس نظرسنجی‌های حاکی از امیدواری مردم در موفقیت دولت سیزدهم حکایت دارد که نشانه‌های آن در ابعاد مختلف قابل مشاهده است، عنوان کرد: هماهنگی، هم‌افزایی و وحدت‌رویه قوای سه‌گانه در عرصه‌های گوناگون از جمله مبارزه با فساد و برقراری عدالت، انجام سریع واکسیناسیون، ترخیص پرشتاب رسوب شده در گمرک، تلاش مجلس و دولت برای تسهیل در صدور مجوزهای کسب‌وکار، حذف امضاهای طلائی، اتخاذ سیاست درست در حل مشکل گرانی از جمله قیمت سیمان و غیره موجب امیدواری مردم در حل مسائل و مشکلات شده است.

حجت‌الاسلام موسوی با ابراز خرسندی از سرکشی و سفر سران قوا به مناطق محروم، فراموش‌شده و کمتربرخوردار که در ۸ سال گذشته فراموش شده بود، ادامه داد: گام‌های مهم دیگری هم باید در راستای امید‌آفرینی در مردم با تکیه بر هماهنگی‌ها، همراهی‌ها و همفکری مسئولان در سایر موضوعات همچون تلاش در زمینه افزایش تولید صورت گیرد.

امام جمعه لارستان با گلایه از کمبود برخی از اقلام در سطح بازار با وجود برخورداری کشور از صنایع مرتبط، افزود: گرانی آهن‌الات با وجود بهره‌مندی از معادن، سنگ معدن و فعال بودن کارخانه تولید فولاد در کشور، گرانی و کمبود آهن در سطح بازار قابل توجیه نیست و برای حل آن باید افزایش تولید صورت گیرد تا بازار اشباع شود و دست دلالان قطع شود.

وی توجه بر افزایش صادرات را یکی دیگر از بسترهای لازم برای رشد و پیشرفت کشور برشمرد و یادآور شد: باید موانع موجود بر سر مسیر صادرات برطرف شود و در زمینه وجود مشکلات نهادهای مرتبط نیز آگاهی دارند که می‌بایست موانع قانونی اصلاح و رفع شود.

موسوی با تأکید بر تقویت روابط با همسایگان کشور ایران، ارتقاء نگاه به شرق، تبیین سیاست دولت سیزدهم، گفت: با همسایگان می‌بایست تبادل کالا داشت و از آن مهمتر باید بر روند صادرات نیز نظارت شود تا با صدور کالاهای بی‌کیفیت و بعضاَ گران‌تر بازارهای صادراتی از ایران سلب نشود.

وی با گلایه‌مندی از عقب‌ماندگی لارستان در زمینه صادرات کالا به کشورهای همسایه به دلائل نامشخص، تصریح کرد: در یک برنامه‌ تلوزیونی به اسم «ثریا» قابلیت‌های روابط اقتصادی ایران و سوریه مورد بررسی و تحلیل قرار می‌گیرد که متأسفانه در این خصوص با وجود روابط مثبت مردم و مسئولان سوریه با ایرانیان، کشور ایران بسیار ضعیف عمل کرده اما بازار سوریه به دست کشورهایی نظیر امارات، ترکیه و اردن افتاده که چندی پیش جنگ را بر سوریه تحمیل کرده‌اند.

امام جمعه لارستان با بیان اینکه کشور امارات در همسایگی جنوب ایران، خرماهای درجه ۲ و ۳ را بسته‌بندی با قیمت‌های مناسب به سوریه صادر می‌کند و این در حالی است که براساس اخبار امسال در لارستان ۹ هزار تُن خرما تولید شده که جای طرح این سوال است که چرا هیچکس به فکر فرآوری و صادرات آن نیست؟! خاطر نشان کرد: با وجود سرمایه‌های فراوان و خیرین با همت، نیاز است این افراد را با مشاوره و راهنمایی اقتصادی آنان را به سمت تولید و اشتغالزایی سوق داد.

حجت‌الاسلام موسوی با انتقاد نسبت به اینکه در برخی موارد مشورت‌های خوب و تأثیرگذار به خیرین داده نمی‌شود، اضافه کرد: متأسفانه گاهی مشاهده می‌شود که چندین میلیارد در پروژه‌ای هزینه می‌شود که اصلا جزء اولویت‌های لارستان نیست.

وی با اشاره به اینکه می‌توان با دائر کردن یک کارخانه نسبت به بسته‌بندی و فرآوری محصولات خرما در لارستان که تولیدکننده بهترین و متنوع‌ترین خرماها در کشور است، مبادرت کرد، افزود: از خرما ۱۴ نوع محصول می‌توان استحصال و تولید کرد که می‌توان با برنامه‌ریزی مسئولان ظرفیت‌های بالقوه لارستان که به حالت بالفعل نرسیده را به ثمر نشاند.

ف ۱۱۰

نوشته شده در تاریخ:جمعه ۱۶ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۴:۱۶ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

2 Responses to “به خیرین لارستان مشورت‌های متناسب با اولویت‌ها داده شود”

  1. ناشناس گفت:

    حاج آقا با حرف زدن مشکلات حل نمیشود . بایستی پایکار بود و از طریق استان و حتی کشور نیز پیگیر مسائل و مشکلات بود

  2. ناشناس گفت:

    هخمش شعاره وبس

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین