جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۳:۳۴ب.ظ
::آخرین مطلب 44 دقیقه پیش | افراد آنلاین: 1

دعوت از جوانان کارآفرین در جلسه شورای وحدت

جلسه چهارم و پنجم شورای وحدت با محوریت ساماندهی پسماند شهری برگزار شد. به گزارش میلاد لارستان به نقل از زروابط عمومی شهرداری لار؛ پنجمین جلسه شورای وحدتِ چهار شهرستانِ…

جلسه چهارم و پنجم شورای وحدت با محوریت ساماندهی پسماند شهری برگزار شد.

به گزارش میلاد لارستان به نقل از زروابط عمومی شهرداری لار؛ پنجمین جلسه شورای وحدتِ چهار شهرستانِ لارستان، خنج، گراش و اوز با حضور شهرداران، روسا و اعضای شوراهای اسلامی مراکز این چهار و به میزبانی شهرداری و شورای اسلامی شهر لار با محوریت ساماندهی زباله های شهری معروف به طلای کثیف برگزار شد.

در این جلسه زینل قنبری رئیس شورای اسلامی شهر لار، در سخنانی تلاش خستگی ناپذیر شهرداران و مجموعه شهرداری این چهار شهرستان را در سیل اخیر ستودنی دانست.

نواز شریفی لاری شهردار لار هم در این جلسه به آب گرفتگی و سیلابی شدن معابر شهری در بارندگی هفته گذشته و تلاش مستمر شهرداران و مجموعه شهرداری در جهت رفاه حال شهروندان اشاره کرد و افزود: با توجه به پیش بینی های هواشناسی، شاهد بارش های خوبی در چند روز آینده خواهیم بود و انشاالله با تدابیر و اقدامات انجام شده، بهره کافی از این رحمت الهی خواهیم برد.

شهردار لار در بخش دیگری از سخنان خود به جلسه شورای وحدت با محوریت پسماند و بازیافت اشاره کرد و گفت: این جلسه در ادامه جلسه چهارم و با هدف بحث و تبادل نظر و ارائه راهکار در حوزه پسماند شهری و عملیاتی شدن آن، برگزار شده است.

در ادامه، مهندس سیف الهی پژوهشگر و محقق در حوزه پسماند و بازیافت به عنوان مهمان ویژه این جلسه از تهران، طی بررسی مسائل و مشکلات زباله های شهری؛ بر تفکیک زباله از مبدا، آموزش های فرهنگ شهروندی در این زمینه به ویژه در مدارس و همچنین محل و نحوه دفن زباله و مهمتر؛ استفاده بهینه از این طلای کثیف تاکید کرد.

این جلسه از شورای وحدت؛ همانند جلسه چهارم با حضور جوانان کار آفرین همراه بود. کارآفرینانی که به دعوت شهرداری و شورای اسلامیِ شهرِ میزبان و با هدف معرفی فعالیت خود در حوزه های محیط زیست، پسماند و بازیافت در جلسه حضور داشتند.

در جلسه گذشته، شورای وحدت میزبان مینا زمانی بانوی کارآفرین لارستانی بود. مینا زمانی؛ متولد ۱۳۷۰؛ کارشناسی ارشد محیط زیست؛ موسس اولین موزه تخصصی زمین شناسی در جنوب استان فارس و فعال در زمینه آموزش و ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست است.

در پنجمین جلسه نیز، شورای وحدت؛ شاهد حضور عاطفه خودستان و رضا رعیت پیشه بود که این دو جوانِ لارستانی دارای مدرک کارشناسی مهندسی شیمی از دانشگاه لار و همچنین دانشجوی کارشناسی ارشد رشته طراحی فرآیند دانشگاه علم وصنعت ایران هستند.

این دو جوان با تاسیس یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور لارستان و با راه اندازی سایت و نرم‌افزار آنلاین جمع‌آوری پسماند از مبدا، سعی بر ساماندهی پسماند شهری دارند.

پنجمین جلسه شورای وحدت با بحث و تبادل نظر و هماهنگی لازم پیرامون نحوه عملیاتی کردن مسائل مطرح شده و طرح موضوع برای جلسه پیش رو، پایان یافت.

شورای وحدت با هدف طرح مسائل و مشکلات پیش روی شهرداری ها و شوراها و ارائه راهکارهای مناسب و در نهایت عملیاتی شدن آن، یکشنبه اول هر ماه و به میزبانی مراکز یکی از چهار شهرستان “لارستان، خنج، گراش و اوز” برگزار می شود.

ف ۱۱۰

 

نوشته شده در تاریخ:دوشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۰ ساعت ۴:۲۹ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

1 Responses to “دعوت از جوانان کارآفرین در جلسه شورای وحدت”

  1. مدینه صابری گفت:

    به نظر من مقابله با بحران حتما در بسیاری مواقع می بایست قبل از مقابله با اثرات آن باشد؛ چون بحران با توجه به حوادث قهری و حوادث طبیعی و حوادث اجتماعی قابل پیش بینی بوجود می آید و با توجه به زمینه ایجاد شدن آن از گذشته با به امروز ، در صورتی که ممرگاهها و موارد ایجاد کننده بحران را که عمدتا شناخته شده هستند را کنترل و تجمیع و از بین ببریم، دیگر مقابله با اثرات آن یا وجوب پیدا نمی کند یا اثرات آن، کمتر و در حد ناچیرتر ی دامنگیر جامعه می شود. چون اثرات بحران در بسیاری مواقع بیشتر از خود بحران موجب ترس و وحشت جمعی و التهاب فردی را فراهم می کند.مثلا موضوع پسماندهای منطقه ای و آشغال ها که خود یک معضل و بحران قدیمی شناخته شده در مناطق چهارگانه لارستان است خودش یک بحران است و دارای آثاری همچون آلوده کدن هوای پاک، آلوده کردن آب های سطحی و آب های زیر زمینی ، تجمع ریز گردها، تجمع حیوانات ولگرد و تخریب محیط انسانی و طبیعی است ولی از آنجائیکه شورای وحدت و شهرداری های آن، زباله و روشهای از بین بردن آن را می داند و حتی می دانیم که کجا محل بهتری برای ایجاد جایگاه متمرکز دفن زباله است چه بسا عملی کردن چنین ایده ای باید قبل از مقابله با آثار آن راهکار علمی و راهکار عملی تر ی باشد و در صورتی که قبل از مقابله با آثار زباله با خود زباله مقابله شود از صرف هزینه های زمانی و مکانی و انسانی نیز جلوگیری می کند و خودش موجب تولید ثروت می شود و بازیافت نیز با صرف کمترین هزینه به صورت بهداشتی تر و اصولی تر انجام می شود . در مورد بحران سیل نیز همینگونه است به عنوان مثال مسئولان و متولیان امر می دانند چه زمانی امکان بوجود آمدن سیل بیشتر است که خود به عنوان یک پدیده طبیعی ، دارای آثار مخرب وضعی و محیطی و مالی و اقتصاد یو انسانی است؛ پس به منظور جلوگیری از اینگونه آثار می توان در روزهای فارق از سیل به صورت بهینه نسبت به مقاوم سازی محیط و ایمن سازی مناطق خطر با یک مدیریت بهینه و اصاولی اقدام کرد که بعد از بارش سیل آسا با مخاطرات و آثار آن مواجه نشویم . در مورد زلزله و دیگر حوادث نیز همینگونه است.(علاج قبل از وقوع باید کرد)

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین