به گزارش گروه شهروند خبرنگار میلاد لارستان، یکی از مخاطبان با ارسال مقالهای خواستار همافزایی مسئولان و نهادهای مختلف در راستای حل معضلات ناشی از سیل در لارستان شده است….
به گزارش گروه شهروند خبرنگار میلاد لارستان، یکی از مخاطبان با ارسال مقالهای خواستار همافزایی مسئولان و نهادهای مختلف در راستای حل معضلات ناشی از سیل در لارستان شده است.
مدتی است بواسطه ی باران سیل آسای اخیر، مباحث پیرامون بافت فرسوده و پر خطر، نقل محافل و در صدر اخبار قرار گرفته است. مزید بر این توجهات، جوان عزیزی بود که در اثر سقوط تخته سنگ از دست رفت.
آنچه در این نوشتار به آن پرداخته می شود، پیشنهاد علاج قطعی و تمام شدن داستان تلخ خسارات جانی و مالی و اخبار متأثر کننده از این دست می باشد.
بافت فرسوده شهر قدیم لار، نقاط مستعد حادثه زیادی دارد که نگرانی ها به ازای حوادث و بلایای طبیعی سیل و زلزله و آتش سوزی بیشتر و بحرانی می گردد.
محدوده بحران خیز دامنه قدمگاه، روبروی امامزاده و محله پشتویه، زنگ خطر بیشتری را دریافت می کنند و لازم است در اولویت تدابیر باشند.
حدود ۱۵۰ منزل مسکونی در این محدوده قرار دارد که به نظر می رسد با بسیج تمامی ظرفیت ها ،بتوان نسبت به رفع کامل نگرانی ها -که همان خروج ساکنان این منازل است- اقدام کرد.
در ذیل روند مطالبه از نهاد های متولی نگاشته می شود تا با بررسی بیشتر بتوان به عنوان راه حل، نگاه جدی تری به آن داشت.
۱٫ اداره راه و شهرسازی:
با واگذاری زمین به ساکنان مناطق بحران خیز مورد اشاره، تحرک اولیه را ایجاد نماید.
۲٫ بنیاد مسکن:
با اعطای وام ها و تسهیلات تعیین شده ساخت مسکن با مشوق های بیشتر، در این مسیر نقش آفرینی داشته باشد.
۳٫ شهرداری:
با صدور مجوز و پروانه ساخت و معافیت از پرداخت عوارض و دیگر مخارج، به کار ساخت و ساز سرعت بخشد.
۴٫ فرمانداری و نماینده مجلس:
با دعوت از مسئولین کشوری و استانی، بالأخص مسئولین بنیاد مستضعفان، ستاد اجرائی فرمان امام، بنیاد برکت، بنیاد مسکن نسبت به جذب اعتبارات و تسهیلات بیشتر، حداکثر پیگیری را داشته باشند.
۵٫ کمیته امداد:
حمایت همه جانبه از مدد جویان تحت پوشش ساکن در محدوده بحران خیز را داشته باشد تا تصمیم بر جابجایی آسان تر شود.
۶٫ آحاد مردم:
تشویق و ترغیب همدلانه همه ی مردم به خروج از محدوده بحران خیز، بالأخص از جانب اقوام و دوستان و اهالی می تواند اثر بخشی بسیار زیادی داشته باشد.
(از آنجایی که همدلی و برادری ساکنان محدوده فوق الذکر نسبت به هم بسیار می باشد، تدابیری جهت همسایگی همه ی عزیزان در محل ساخت و ساز رعایت شود.)
۷٫ دادستانی:
در صورت عدم استقبال و غرض ورزی نسبت به تخلیه از محدوده بحران خیز ورود داشته باشد.
با اینکه بدیهی به نظر می رسد در پایان لازم است اشاره شود که چنین حرکتی زمانی به موفقیت می رسد که همه ی عناصر تأثیر گذار، در میدان حاضر بوده و کوتاهی صورت نگیرد.
ف ۱۱۰