با گسترش برخی رشته ها در دانشگاه های منطقه و با ورود اعضای هیئت علمی توانمند و پرورش هر چه بیشتر مشاور و روانشناس در منطقه امید است که بتوان…
با گسترش برخی رشته ها در دانشگاه های منطقه و با ورود اعضای هیئت علمی توانمند و پرورش هر چه بیشتر مشاور و روانشناس در منطقه امید است که بتوان هنجارهای اجتماعی شهرستان را مدیریت نمود و این در حالی است که آمار شرایط مناسبی را نشان نمی دهد.
به گزارش میلاد لارستان رتبه سه تعداد کودکان کار در استان فارس، جزو چند شهر با بیشترین طلاق در استان فارس که به گواه آمار از هر سه ازدواج یک ازدواج به طلاق ختم شده است، از مهم ترین محورهای ترانزیتی انتقال مواد مخدر در استان که ماهانه صدها کیلو مواد مخدر توسط پلیس کشف و ضبط می گردد، آمار قایل توجه اعتیاد و خرده فروشی مواد مخدر استان و برخی دیگر موارد از جمله آمارهایی است که شوربختانه نصیب لارستان شده است. رتبه ها و آمارهای فوق برعکس برخی اقدامات و پیشرفت های شهرستان های همجوار هم از لحاظ صنعتی شدن و هم از لحاظ پیشرفت، برای ما قابل افتخار نبوده بلکه زنگ خطری برای شهرستان است اما در این میان مسئولانی را باید که انقلابی در مقابل این اتفاقات بایستند.
شاید یکی از اتفاقات مثبتی که می تواند در مقابله با برخی هنجارهای اجتماعی در شهرستان قد علم نماید فرهنگ سازی و کسب علم و دانش در این خصوص باشد. در این میان تدریس رشته های دانشگاهی مانند روانشناسی، مشاوره و علوم تربیتی شاید بتواند به نوعی در راستای فرهنگ سازی مذکور مفید فایده افتد.
با گسترش چنین رشته هایی در دانشگاه های منطقه و با ورود اعضای هیئت علمی توانمند و پرورش هر چه بیشتر مشاور و روانشناس در منطقه امید است که بتوان هنجارهای اجتماعی را مدیریت نموده تا کاهش این اتفاقات نیز میسر باشد.
متاسفانه مجتمع آموزش عالی لارستان که چندین سال در دفترچه کنکور سراسری شاهد پذیرش دانشجو در رشته روانشناسی بود حال با حذف این رشته روبرو شده و دیگر اجازه پذیرش در رشته روانشناسی ندارد و این در حالی است که هم بازار کار بالایی در این رشته وجود داشته و هم متقاضی آن زیاد است. بنا بر اخبار واصله قرار است رشته مذکور به یکی از دانشگاه های همجوار تعلق بگیرد.
از سوی دیگر و مطابق بررسی صورت گرفته در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان هم که مدتی تبلیغات پذیرش دانشجو در آن به چشم می خورد اکنون پذیرش رشته روانشناسی را در لیست پذیرش رشته های خود قرار نداده و رشته مشاوره و علوم تربیتی هم اساسا در منطقه وجود نداشته است.
طی گزارشی که اخیرا در خبرگزاری فارس منتشر شده متقاضیان کنکور در گروه علوم انسانی در شرایط جهش قرار دارند به طوریکه این جهش امسال تعجب آور بوده است، در سال ۹۸ تعداد ۲۸۲هزار و ۱۵۱ نفر در گروه انسانی داوطلب کنکور سراسری شدند و در سال ۹۹ شاهد حضور تعداد ۳۵۵ هزار و ۵۸۰ داوطلب در کنکور گروه علوم انسانی بودیم. در سال ۱۴۰۰ تعداد ۳۷۰ هزار و ۱۱۲ نفر در گروه علوم انسانی شرکت کردند و امسال این آمار به ۴۱۲ هزار و ۵۲۵ نفر رسیده است. لذا این نتیجه قابل تامل است که باید بر گسترش رشته های علوم انسانی در منطقه تمرکز بیشتری نمود
متاسفانه مسئولین منطقه به بحث رشته های دانشگاهی و نقش دانشگاه در توسعه یک منطقه توجه زیادی نمی نمانید و اگرنه چرا هنوز رشته های به روز و پر متقاضی مانند پزشکی، دندانپزشکی، فیزیوتراپی، روانشناسی، مشاوره و …. در منطقه گسترش نیافته است و اگر رشته های جدیدی هم اختصاص می یابد برخی رشته های درجه دو است.
لذا لازم است مسئولان منطقه در جذب رشته های دانشگاهی بیشتر تلاش نمایند…
گزارش: حسین داوری
اگر این شهرستانهای مجاور ورقیب نبودند که پیوسته خودمان را با آنها مقایسه می کنیم معلوم نبود ما به چه صورت به این نتایج می رسیدیم. بیخود نیست که دیگران میگویند. ما حسادت میکنیم ودرحال رقابت با همسا یگانیم
آنها هم نسبت به ما اینگونه هستند مگر سنگ اندازی و کارشکنی هایشان ندیدی .
مطمئن باش اگر چیزی برای لار باشد اونا حسادت می کنند. ولی چون زور مسئولین اونا بیشتر است باعث میشه برداشت شما اینجوری بشه .
جناب صادقانه