معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی از تصویب مکانهای ساخت مراکز لجستیک در استانهای خراسانرضوی، فارس (جهرم) و یزد (اردکان) خبر داد و آن را گامی موثر در…
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی از تصویب مکانهای ساخت مراکز لجستیک در استانهای خراسانرضوی، فارس (جهرم) و یزد (اردکان) خبر داد و آن را گامی موثر در توسعه کشور دانست.
به گزارش میلاد لارستان به نقل از ایرنا، «شهریار افندیزاده» اظهار داشت: در دوازدهمین جلسه ستاد مراکز لجستیک کشور، با حضور اعضای این ستاد و مقامهای استانی استانهای خراسانرضوی، اصفهان، فارس و یزد، مکانهای پیشنهادی احداث مراکز لجستیک مشهد، جهرم و اردکان تایید و گامهای موثر و عملیاتی برای تسریع در راهاندازی مرکز لجستیک اصفهان تعریف شد.
دبیر ستاد مراکز لجستیک کشور، گزارش جلسه ستاد را با تأکید بر اهمیت مراکز لجستیک بهعنوان محرکهای توسعه و ترانزیت کشور تشریح کرد و گفت: این نشست با مرور اقدامات اجرایی احداث مرکز لجستیک اصفهان برای پیشبرد هرچه سریعتر این مرکز و تایید مکانهای پیشنهادی مراکز لجستیک مشهد، اردکان و جهرم، با حضور اعضای ستاد و مقامهای استانی برگزار شد.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی ادامهداد: در این جلسه، مکانیابی دهکده لجستیک مشهد که از سال ۱۳۹۸ مطرح شده و چندین سال متوقف مانده بود، با پیگیری مستمر وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم با همکاری استانداری خراسانرضوی به نتیجه رسید.
وی توضیح داد: در این راستا، براساس مطالعات انجام شده، نیاز به ۲۵۰ هکتار زمین برای ساخت این مرکز مشخص شد و مکان ایستگاه راهآهن شهید مطهری که یکی از ایستگاههای مهم تبادلی محور شمال-جنوب و شرق به غرب ریلی کشور است، با امکان الحاق ۱۰۵ هکتار از اراضی مجاور که استانداری خراسانرضوی فرصت آن را فراهم خواهد کرد بهعنوان نقطه بهینه برای ایجاد دهکده لجستیک استان تایید شد.
افندیزاده افزود: طبق گزارش ارائه شده از سوی استانداری اصفهان در جلسه، مراحل تعیین و تایید سرمایهگذار، صدور موافقتنامه اصولی و اخذ استعلامات از مراجع استانی برای ایجاد دهکده لجستیک اصفهان در حال انجام است و فرآیند تخصیص زمین و اخذ مجوزات ساخت و ساز در دستور کار قرار دارد.
وی ابراز امیدواری کرد با حمایت انجام شده از سوی ستاد مراکز لجستیک در سطح ملی و همکاری مرکز ملی پایش مطالعات و بهبود محیط کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی در راستای صدور مجوزهای لازم، مراحل اجرایی بهسرعت پیگیری شوند.
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی افزود: بهمنظور اجرای سند آمایش مراکز لجستیک کشور، موقعیت جغرافیایی پهنه جهرم بهعنوان یکی از مراکز مورد تأیید این سند مورد بررسی قرار گرفت.
وی گفت: بر اساس گزارش مشاور شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران، منطقه ویژه اقتصادی جهرم واقع در جاده شیراز- جهرم، نزدیکبه ۳۰ کیلومتری جهرم، بهعنوان مکان بهینه تصویب قرار گرفت.
افندیزاده بیانداشت: در پایان، سه گزینه منتخب برای مرکز لجستیک اردکان توسط مشاور معرفی و با استفاده از روش ارزیابی کمی و کیفی و تحلیل اقتصادی انجامشده، گزینه منتخب معرفی شده از سوی سازمان راهداری و حملونقل جادهای که همجوار با خط آهن و در فاصله ۱.۵ کیلومتری از جاده اصلی است، تصویب و مقرر شد مساحت ۵۰ هکتار با تایید شورای برنامهریزی استان برای شروع عملیات فاز نخست ساخت در دستور کار قرار گیرد.
دبیر ستاد مراکز لجستیک کشور در پایان اظهار داشت: نگاه ویژه دولت به موضوع لجستیک و ترانزیت در چارچوب برنامه توسعه هفتم، سبب شده تا ستاد از همه ظرفیتهای استانی بهمنظور تقویت همافزایی ملی و همکاری فرابخشی دستگاههای ذی ربط استفاده کند. این تدابیر باعث میشود تا جنبههای عملیاتی در ستاد بهشکلی چشمگیرتر نمایان شود.
ف ۱۱۰
کم کم شهرستان جهرم. از همه نظر. اقتصادی. وبهداشتی ودانشگاهی به عنوان یک شهرستان. درجه. اول. کشور. مطرح. میشود وگامی. بزرگ. برای مرکزیت جنوب فارس. برداشته. است درحالیکه ما تنها. به امور. ورزشی. پرداخته ایم. وان هم. با هزینه. خودمان.
این همه شعار میدیم که با توجه به موقعیت لار باید بندر خشک بشیم و به عنوان پشتیبانی اما دریغ از عمل و بقیه با توجه به نفوذ افراد صاحب منصب پروژه های مهم و زیر بنایی رو در زادگاهشان تصویب میکنند و چقدر زود هم به نتیجه می رسه…