پنج شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۰۳ب.ظ
::آخرین مطلب 2 ساعت پیش | افراد آنلاین: 5

پیشنهاد سرمایه‌گذاری در صنعت تولید بیسکویت/احداث انبار ذخیره گندم در لارستان از ضروریات است

رئیس جهاد کشاورزی لارستان با بیان اینکه در زمینه فرآوری گندم به سرمایه‌گذاران پیشنهاد ورود به صنایع بیسکویت، تولید شیرینی و بسته بندی آرد داده می‌شود، گفت: با توجه به…

رئیس جهاد کشاورزی لارستان با بیان اینکه در زمینه فرآوری گندم به سرمایه‌گذاران پیشنهاد ورود به صنایع بیسکویت، تولید شیرینی و بسته بندی آرد داده می‌شود، گفت: با توجه به محدودیت ظرفیت نگهداری مراکز خرید در فضای مسقف، هرساله این مراکز مجبور به دپوی گندم خریداری شده در فضای باز هستند که این مراکز را با چالشهای زیادی از جمله تلف شدن محصول بدلیل بارندگی مواجه می‌کند و به همین دلیل حمایت از سرمایه گذار در جهت تسریع در احداث و سیلو و کارخانه آرد ضروری است.

محموجواد مظفری در گفت‌وگو با خبرنگار میلاد لارستان با بیان اینکه سطح زیرکشت گندم آبی در لارستان ۱۴ هزار و ۳۰۰ هکتار است، اظهار داشت: سطح کشت گندم دیم نیز ۵ هزار و ۱۰۰ هکتار است که به دلیل خشکسالی به برداشت نرسیده است.

وی میزان تولید محصول گندم در لارستان در سال زراعی جاری را ۴۵ هزار و ۷۶۰ تن اعلام کرد و افزود: به منظور خرید تضمینی محصولات جلسات ستاد برداشت برگزار و  بر کمباین های برداشت ۴ مرکز خرید لارستان نظارت صورت گرفته است.

معاون سازمان جهاد کشاورزی فارس با اذعان به اینکه مراکز خرید گندم در لارستان در شهرهای؛ لار، صحرای باغ، بیرم و درز و سایبان مستقر است، تصریح کرد:

این مسئول از پیگیری و تأمین کمباین های مورد نیاز برداشت و همچنین ساماندهی کمباین داران و تأمین سوخت مورد نیاز آنان خبر داد و ادامه داد: میزان تحویل گندم به مراکز خرید ۳۸ هزار و ۲۹۲ تن بوده که قیمت خرید تضمینی گندم به ازای هر کیلوگرم۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان است.

وی با اشاره به اینکه زمان برداشت محصول گندم در لارستان از ۲۲ فروردین ماه تا اواسط خرداد ماه ادامه داشته است، خاطر نشان کرد: در حال حاضر انبار ذخیره گندم در لارستان وجود ندارد.

مظفری با بیان اینکه مراکز خرید، گندم برداشت شده را بصورت موقت ذخیره می‌کنند و سپس به مراکز ذخیره‌سازی(سیلو ها و کارخانجات آرد) ارسال می‌شود، گفت: کارخانه آرد و سیلوی ذخیره گندم با ظرفیت ۳۰ هزار تُن در شهرک صنعتی لار توسط بخش خصوصی در حال احداث است که تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

رئیس جهاد کشاورزی لارستان عمده مشکلات پیش‌روی این طرح را در زمینه تخصیص و جذب تسهیلات کم بهره برشمرد و یادآور شد: علی رغم پیگیری‌های مکرر، تاکنون نتیجه ای حاصل نشده است.

وی با بیان اینکه در زمینه فرآوری گندم به سرمایه‌گذاران پیشنهاد ورود به صنایع بیسکوییت، تولید شیرینی و بسته بندی آرد داده می‌شود، عنوان کرد: با توجه به محدودیت ظرفیت نگهداری مراکز خرید در فضای مسقف، هرساله این مراکز مجبور به دپوی گندم خریداری شده در فضای باز هستند که این مراکز را با چالشهای زیادی از جمله تلف شدن محصول بدلیل بارندگی مواجه می‌کند و به همین دلیل حمایت از سرمایه گذار در جهت تسریع در احداث و راه اندازی سیلو و کارخانه آرد ضروری است.

ف ۱۱۰

 

 

 

 

 

 

 

نوشته شده در تاریخ:چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۵۵ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین