سه شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۸:۴۰ب.ظ
::آخرین مطلب 1 ساعت پیش | افراد آنلاین: 2

آینده علوم پزشکی لارستان مستقیما در دست چه کسی است؟ وزیر بهداشت یا رئیس علوم پزشکی شیراز؟

بند۲تبصره۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان می‌کند، رؤسای دانشگاه‌ها، دانشکده ها و مجتمع های آموزش عالی با پیشنهاد و حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی مرکز استان و تأیید وزیر بهداشت…

بند۲تبصره۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان می‌کند، رؤسای دانشگاه‌ها، دانشکده ها و مجتمع های آموزش عالی با پیشنهاد و حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی مرکز استان و تأیید وزیر بهداشت منصوب می‌گردند.

باید دید مرجع انتخاب و تصمیم برای رئیس دانشگاه مرکز استان چیست؟ پاسخ ساده اما کلیدی در حضور و قدرت جمعی مدیران منطقه ای (و‌در اینجا لارستانیِ ) استان و یا ملی است؛ اما به راستی چه میزان از این فرصت در اختیار لارستان بوده و می‌باشد و از همان مقدار بسیار اندک چه میزان استفاده شده است؟ یک مقایسه ساده تاریخ ده ساله منطقه، ارتباط این موضوع با میزان پیشرفت دانشگاه‌ها/دانشکده ها (ی همجوار) را نشان می‌دهد.

نویسنده کتاب “تفکر در شرایط نامطمئن” (Thinking in bets) مربی سرشناسی را مثال می‌زند که در ضربات پنالتی فینال تورنومنت بهترین بازیکن خود را وارد زمین می‌کند و پنالتی از دست می‌رود. آیا تصمیم مربی نادرست بوده است؟ مثالی دیگر؛ دوچرخه سواری که با سرعت از چراغ قرمز عبور می‌کند و سالم به منزل می رسد. آیا این نتیجه از تصمیم درستی حاصل شده است؟

نتیجتا آنچه که قابل انتظار در تعویض دولت‌هاست این است که قاطبه مدیران از سطح مدیران کل و بالاتر تغییر می‌کنند لیکن اتخاذ یک تصمیم در شرایط مطمئن می‌بایست از منطقه به سمت استان و نهایتا وزارت صورت گیرد و نه بالعکس.

در خصوص علوم پزشکی البته بحث انتخاب بسیار متفاوت از سایر ادارات کل منطقه است چرا که رییس مجموعه می بایست زبان عامه مردم تا زبان علمی حوزه درمان را بداند؛ و بعنوان ارزش افزوده تجربه و اشراف کامل به زوایای فعلی و موجود می تواند چندین سال را برای دانشکده سِیو کند که در رقابت سنگین دانشگاه های علوم پزشکی در دولت چهاردهم دولت جامعه پزشکی بسیار حیاتی و ارزشمند است.

یادداشت از:  دکتر محسن سلمان پور – رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان

نوشته شده در تاریخ:سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۸:۰۱ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

3 Responses to “آینده علوم پزشکی لارستان مستقیما در دست چه کسی است؟ وزیر بهداشت یا رئیس علوم پزشکی شیراز؟”

  1. کارمند ستادی. علوم پزشکی. لارستان گفت:

    ریس ومدیر علوم پزشکی. دانشکده. لارستان با ید فردی باشد که بدور. از تعصب وخودخواهی. وتمامیت خواهی برای زادگاه خود به همه شهرستانهای زیر مجموعه دانشکده علوم پزشکی. لار بصورت. عادلانه. رفتار. کند. تا قضییه جدایی خنج. دیگر. اتفاق. نیفتذ به نظر میرسد که نظر مردم ومسولان. شهرستانهای زیر مجوعه هم در انتخاب ریس علوم پزشکی. مهم. است

  2. عضو انجمن خیریه بیمارستان اوز گفت:

    مردم ومسولان شهرستان. اوز بخاطر این که دکتر سلمانپور به وعده. های خود برای. بهداشت. ودرمان وتجهیز بیمارستان اوز. عمل. نکردند. گلاایه مند. هستند وخواستار تهیه وتجهیز بیمارستان. به دستگاه. سی تی. اسکن. دستگاه جدید. رادیولزی. ودایر شدن بخش. مراقبتهای. ویژه. دربیمارستان. با سابقه. اوز. هستند

  3. محمد گفت:

    برای علوم پزشکی که در یک سر در مانده، در ساخت ساختمان و پردیس خودش مانده ،اموالش را در روز روشن از دست میدهد، هیچ آینده روشنی برایش نمی بینم، زمانی گفته شد با ایجاد علوم پزشکی لارستان ،تمامی شهرستانهای جنوبی استان زیرمجموعه آن خواهند رفت ،ولی الان کاری شده که اوز هم می گوید بایستی زیرمجموعه شیراز برویم، و آنچنان که شایسته بوده به داد مردم منطقه نرسیده

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین