یادش بخیر! هفت سال از اون روز بیادماندنی گذشت… روزی که دیگه هیچ وقت برنمیگرده… آیتالله آیتاللهی (ره) و آیتالله موسویلاری (ره) -نوههای سیدعبدالحسین نجفیلاری- برای استقبال از رهبر فرزانه…
یادش بخیر! هفت سال از اون روز بیادماندنی گذشت… روزی که دیگه هیچ وقت برنمیگرده… آیتالله آیتاللهی (ره) و آیتالله موسویلاری (ره) -نوههای سیدعبدالحسین نجفیلاری- برای استقبال از رهبر فرزانه انقلاب به استادیوم تختی لار اومده بودن……
“هشت صبح، اتوبوس وارد شهر لار میشود. این هم لارِ قدیم. شهر یکپارچه تعطیل است و مردم در یک جهت حرکت میکنند… شعار روی پارچهای را داخل تقویم یادداشت میکند. «ای خورشید ولایت!/قدومت به لارستان، اولین خاستگاه حکومت اسلامی، گلافشان باد!»
جمعیت را میشکافد و وارد حلقهی محافظها میشود… مردم شعار میدهند: «این همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده!» ناصر زود برمیگردد و میگوید: «عجیبه!»
چی عجیبه؟!
-تو لار، شیعه و سنی، مثل برادر، با هم زندگی میکنن. حتی با هم ازدواج میکنن. همه(آیت الله) آیت اللهی، امام جمعهی لار، رو قبول دارن. میگن عامل وحدت شیعه و سنی رفتار و اخلاق اونه.”
صفحاتی از کتاب حافظ_هفت(*) نوشتهی : اکبر_صحرایی انتشارات سوره_مهر/گردآوری، روح الله ارشاد
کتاب حافظ هفت به قلم اکبر صحرایی نویسنده شیرازی، دارای دو شخصیت اصلی است: پانوسیان و نویسندهای از دوران جنگ به نام جعفر . پانوسیان شخصیتی ارمنی و دوست جعفر است که به اصرار وی در نخستین روز حضور مقام معظم رهبری در شیراز به میان مردم میآید، اما بعد به دلیل اتفاقاتی که برای جعفر پیش میآید او را به بیمارستان برده و مجبور میشود که تمام این ۹ روز را در شیراز بماند. او در بیمارستان با دفترچه خاطرات جعفر روبهرو میشود. یادآوری این خاطرات باعث برگشت به گذشته و سالهای حضور رهبری در جبهه میشود. دو شخصیت که در داستان حضور دارند گرچه خیالی هستند ولی آنچه میبینند مستند است. بنابراین ما در رمان با دو شخصیت تخیلی (پانوسیان و جعفر) روبهرو هستیم که در معرض و درگیری اتفاقات و حوادث واقعی قرار می گیرند. این جا است که پارادوکس و تضاد هم شکل میگیرد. التزام و اعتقاد به مستندات و حضور این دو شخصیت در متن مستندات، به رمان شکلی جذاب داده است. عنوان «حافظ هفت» برای این کتاب اشارهای است به ترور نافرجام مقام معظم رهبری در تاریخ ۶ تیر ماه ۶۰ در مسجد ابوذر تهران که با این کد، محافظان رهبری خبر را اعلام کردند. همچنین اشارهای به حافظ شیراز و عرفان عطار دارد. تلفیق فضاهای مدرن و امروزین با نمادهای رمزی و عرفانی، بر جذابیت «حافظ هفت» افزوده است.
به جای اینهمه شعار بدون عمل حداقل (روز لارستان بزرگ اولین خاستگاه حکومت اسلامی در ایران) را در تقویم کشوری ثبت کنید و فرصت ساز شوید