پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۴:۳۴
::آخرین مطلب 3 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

عملیات اجرایی تعریض و بهسازی محور لار- بستک

مدیر کل راه و شهر سازی لارستان با اعلام این مطلب، گفت: از زمان شروع این طرح، پیشرفت فیزیکی قابل قبولی در آن در حال مشاهده است. به گزارش میلاد…

مدیر کل راه و شهر سازی لارستان با اعلام این مطلب، گفت: از زمان شروع این طرح، پیشرفت فیزیکی قابل قبولی در آن در حال مشاهده است. به گزارش میلاد لارستان، مهندس داریوش نصر مدیرکل در بازدید از پروژه بهسازی محور لار- بستک

با بیان اینکه توسعه راه های ارتباطی از عوامل اصلی پیشرفت و شکوفایی به شمار می رود اظهار کرد: محور لار – بستک یکی از پروژه های مهم این اداره کل می باشد که ارتباط مرکز کشور به بنادر مهم لنگه ،آفتاب وجزیره کیش را هموار می سازد.

وی افزود: با پیگیری های بعمل آمده محور مذکور به طول 125 کیلومتر بعنوان محور شریانی به تصویب کمیسیون طرحهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور رسیده است و امید می رود با همدلی و همکاری مسئولین این طرح به بهترین نحو به سرانجام برسد.

مدیر کل راه و شهر سازی لارستان تصریح کرد: حدود65 کیلومتر از مسیر در حوزه استحفاظی این اداره کل قراردارد که درحال حاضر عملیات اجرایی حدود10 کیلومتر از مسیر آغاز شده و از دوسمت عملیات اجرایی آن در دست اجرا است وخوشبختانه تابحال از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار می باشد .

وی اضافه کرد: حجم عملیات خاکبرداری این مسیر 373 هزار مترمکعب است که تا کنون 55 هزار متر مکعب آن انجام شده وحجم عملیات خاکریزی آن نیز حدود 125 هزار متر مکعب می باشدکه در حال حاضر30 هزار متر مکعب آن به اتمام رسیده وحدود 32 دستگاه پل دراین محور ساخته خواهدشد.

وی ابراز امیدواری کرد: با اتمام فاز اول این پروژه بخش زیادی از ترافیک مسیر که به دلیل وجودباغ شهرهای متعدد در مسیر است برطرف خواهدشد وعبورومرور را برای مردم ایمن ومطمئن خواهدکرد.

خبرنگار: روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی لارستان

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین