شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۶:۰۵ب.ظ
::آخرین مطلب 2 ساعت پیش | افراد آنلاین: 3

سه دیدگاه نسبت به توسعه منطقه

در تقسیم بندی افرادی که در جوامع انسانی زندگی می کنند، براساس هدف، موضوع و نیاز، به انواع و اقسام مختلف و متنوعی تقسیم می شوند. این کار به منظور…

در تقسیم بندی افرادی که در جوامع انسانی زندگی می کنند، براساس هدف، موضوع و نیاز، به انواع و اقسام مختلف و متنوعی تقسیم می شوند. این کار به منظور دستیابی

سریعتر به نتایج و تحلیل آسان تر آن صورت می گیرد. در این نوشته ما قصد داریم، درباره یک هدف واحد یعنی «پیشرفت لارستان» صحبت کنیم.

در منطقه لارستان، می توان مردم ساکن در این خطه را متناسب با دیدگاه شان نسبت به توسعه منطقه، به سه دسته: بی تفاوت، درصحنه و فصلی تقسیم کرد.

در دسته اول (بی تفاوت)، از افرادی تشکیل می شود که از هرآنچه در مورد منطقه رخ می دهد، با بی خیالی تمام و بدون در نظر گرفتن فوائد و مضرات اتفاقات رخ داده به زندگی عادی خود ادامه می دهند که البته این گروه از افراد، تعداد قلیلی از افراد جامعه لارستان را تشکیل می دهد.

دسته دوم (درصحنه)، افرادی هستند که خود را در کوچکترین تا بزرگترین اتفاقات مثبت و منفی دخیل می کنند و درباره آن به ابراز نظر می پردازند و واکنش نشان می دهند. این گروه، هرچند جمع کثیری از افراد جامعه را شامل می شود، اما در برابر گروه سوم، تعداد چشمگیری نیستند.

دسته سوم (فصلی)، مربوط به افرادی می شود که می توان آنها را میانه رو دانست. افرادی که طبق رخدادهای تلخ و شیرین و براساس نیاز و به عبارت بهتر، در فصول زمانی مختلف وارد صحنه شده و عکس العمل نشان می دهند.

هدف از بیان این گروه بندی ها، مطرح کردن اهمیت حضور و یا عدم حضور هریک از اقشار فوق در حوادث گوناگون و نقش آنان در پیشبرد اهداف لارستان است.

آنچه می توان در خصوص این گروه ها به عنوان نقطه اشتراک از آن نام برد، عِرق، علاقه و تعصبی است که نسبت به منطقه لارستان بزرگ با درجه علائق مختلف است. اما نکته ای که نیاز به توجه دارد، میزان تلاش هریک از این گروه ها در حرکت روبه جلوی اقصی نقاط منطقه بزرگ لارستان است.

برای درک بیشتر مطلب، نیاز به بیان یک سری سوالات و مصداق هاست. مثلاً:

–    افرادی که دارای ایده هستند، چقدر در عملی کردن طرح های خود در شهرستان تلاش کرده اند؟

–    چقدر ما توانسته ایم از ظرفیت علمی درونی خود برای کمک به مسئولین استفاده کرده ایم؟

–    چه اقدامی برای ترغیب سرمایه گذاران (اعم از اقوام، آشنایان، داخلی و خارجی و غیره) برای سرمایه گذاری در منطقه انجام داده ایم؟

–    چند مطلب اثرگذار و توسعه آور در مطبوعات و رسانه های مجازی درباره پیشرفت لارستان منتشر کرده ایم؟
–    چقدر توانسته ایم از طریق مهره های سیاسی استانی و کشوری که به نوعی با آنان مرتبط هستیم، نگاه آنان را به سمت منطقه سوق دهیم؟

و دهها پرسش دیگر از خود، که بدانیم واقعاً برای رشد، ترقی و پیشرفت لارستان حداقل به زعم خود چه کرده ایم؟

برخی ها هستند که در خارج از گود نشسته اند و منتظرند تا با بروز اتفاقات منفی، شروع به انتقاد کوبنده کنند، در حالی که می توانند با حضور مادی و معنوی خود در صحنه های مختلف، اثرگذار واقع شوند و از بروز خیلی مشکلات جلوگیری کنند.

برخی ها با در پیش گرفتن رویه افراطی گری و تعصب گرایی، با حرف، قدم، قلم و تفکر خود، علی رغم میل باطنی به پیکره لارستان ضربه می زنند که گاهاً حسرت آور و پجبران ناشدنی است!

برخی ها هم با حضور خالصانه و فقط و فقط به قصد پیشرفت لارستان و احقاق حقوق مردم منطقه و با گذشت از خواسته های فردی، حرکت می کنند.

اینها مواردی است که می بایست مورد توجه قرار داد و از انحراف در مسیر حقیقی، که همان پیشرفت لارستان است، جلوگیری کرد.

پس بیایید با یک همدلی، همراهی، همفکری، از خودگذشتگی، چشم پوشی از قدرت طلبی ها، اخلاص، فداکاری و با هدف رشد لارستان، یک صدا و با قدرت به سوی اهداف بلند خود حرکت کنیم. چراکه، رسیدن به هدف با کار و حمایت جمعی میسر است.

 

 

نوشته شده در تاریخ:جمعه ۰۷ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۶ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین