هفت کارگاههای سنتی فرآوری ارده در لارستان با فرا رسیدن فصل زمستان احیا شد. رئیس اصناف شهرستان لارستان گفت: بااحیای این کارگاه ها برای بیش از۳۰۰ نفر را به صورت…
هفت کارگاههای سنتی فرآوری ارده در لارستان با فرا رسیدن فصل زمستان احیا شد. رئیس اصناف شهرستان لارستان گفت: بااحیای این کارگاه ها برای بیش از۳۰۰ نفر را به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم شده است . رسول قدسی افزود : هر ساله بیش از سه هزار تن ارده در لارستان
تولید و بیش از۳۰ درصد آن بـه کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.
ارده این محصول شیرین و خوش طعم از دل دانه های روغنی کنجد به دست می آید و یـکی دیگر از جذابیت های لارستان، ارده های خوشمزه آن است که موجب می شود خاطره ای شیرین بر ذهن مسافران این شهر باقی بماند. در این میان کارگاه های ارده پزی هم جایگاه ویژه گردشگری یافته و علاقه مندان زیادی را به سمت خود خوانده است .
کنعانی کارشناس تغذیه گفت : مصرف ارده به دلیل داشتن درصد بالای چربی های اشباع نشده موجب کاهش کلسترول خون می شود.
به گزارش میلادلارستان وبه نقل از واحد مرکزی خبر، لارستان قطب تولید ارده در استان فارس و در کنار استان های هرمزگان و یزد از مراکز تولیدارده در کشور است که علاوه بر تأمین نیاز استان به استان های دیگر نیز صادر می شود .