سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۰۰
::آخرین مطلب 33 دقیقه پیش | افراد آنلاین: ...
بمناسبت هفته دفاع مقدس صورت گرفت

گلباران قبور شهدا/آغاز طرح «رفیق آسمانی» در لارستان

میلاد لارستان: مسئول فرهنگی سپاه ناحیه لارستان، گفت: برای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین شناساندن شهدای گرانقدر شهرستان لارستان به همشهریان و به ویژه نسل نوجوان و جوان طرح «رفیق آسمانی» در حال اجراست.

مسئول فرهنگی سپاه ناحیه لارستان، گفت: برای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین شناساندن شهدای گرانقدر شهرستان لارستان به همشهریان و به ویژه نسل نوجوان و جوان طرح «رفیق آسمانی» در حال اجراست.

به گزارش میلاد لارستان؛ عصر امروز در آئینی با حضور مسئولین ادارات، نیروهای نظامی و انتظامی، بسیجیان و اقشار مختلف مردم شهیدپرور لارستان، به مناسبت هفته دفاع مقدس قبور مطهر شهدای جنگ تحمیلی در لارستان غبارروبی و گلباران شد.

در حاشیه این مراسم، مسئول فرهنگی سپاه ناحیه لارستان در گفت و گو با خبرنگار میلاد لارستان ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار داشت: آنچه جنگ تحمیلی را از سایر جنگ ها در سطح دنیا متمایز کرد، ایثار، فداکاری، اخلاص، جوانمردی و ولایتمداری رزمندگان بود.

امین دلخسته با تأکید بر اُنس روزافزون اقشار مختلف جامعه با شهیدان، افزود: برای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین شناساندن شهدای گرانقدر شهرستان لارستان به همشهریان و به ویژه نسل نوجوان و جوان طرح «رفیق آسمانی» در حال اجراست.

وی با بیان اینکه در این طرح، هر فرد با ارسال نام و نام خانوادگی، روز و ماه تولد به شماره پیامکی 6600072455 شهید هم روز تولد خود را خواهد شناخت، تصریح کرد: بدین شکل، هر فرد می تواند به یک شهید به عنوان یک رفیق آسمانی خود بنگرد و هرگاه که اراده کند با او مأنوس شود.

به گزارش میلاد لارستان، در پایان این مراسم لوحی مزین به تمثال شهید فائضی و مشخصات فردی آن شهید بزرگوار به مسعود راسخی معاون فرماندار ویژه لارستان اهدا شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین