جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۶:۱۳ب.ظ
::آخرین مطلب 3 ساعت پیش | افراد آنلاین: 2
مدیر جهادکشاورزی لارستان مطرح کرد

کاهش 8 تا 10 متری آب چاه‌های کشاورزی در منطقه لارستان

میلاد لارستان: معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی لارستان با ابراز نگرانی از وضعیت نامطلوب آب در منطقه لارستان، ادامه داد: ساليانه با توجه به خشكسالي و برداشت بي رويه از چاهها در حدود ۱۰-۸ متر افت آب در منطقه لارستان رخ می دهد و در تمامي نقاط این شهرستان بيلان آب منفي است.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی لارستان با ابراز نگرانی از وضعیت نامطلوب آب در منطقه لارستان، ادامه داد: ساليانه با توجه به خشكسالي و برداشت بي رويه از چاهها در حدود ۱۰-۸ متر افت آب در منطقه لارستان رخ می دهد و در تمامي نقاط این شهرستان بيلان آب منفي است.

 فرزاد قاسمی در مصاحبه با میلادلارستان با اشاره به خشک‌سالی‌های چندساله در این شهرستان و کاهش فعالیت‌های کشاورزی در برخی از نقاط لارستان، اظهار داشت: برای استفاده بهینه از آب طرح‌ها و برنامه‌های مختلفی در سطح لارستان به اجرا درآمده است.

وی افزود: ایجاد سامانه‌های نوین آبیاری، اجرای طرح‌های تسطیح لیزری برای کاهش مصرف آب و افزایش راندمان آبیاری، اجرای کشاورزی حفاظتی باهدف حفظ منابع پایه آب‌وخاک، استفاده از دستگاه‌های کارنده با هدف مقابله با شوری، استفاده از بذرها و ارقام زودرس و میان‌رس در محصولات مختلف ازجمله این طرح‌ها بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی لارستان تصریح کرد: رعایت تاریخ کاشت مناسب، رعایت سطح زیرکشت متناسب با میزان آبدهی چاه، ممنوعیت کشت ذرت از سال زراعی ۸۶ – ۸۷ در شهرستان لارستان که بهانه اکثر کشاورزان برای آتش زدن کاه و کلش بوده است، کشت پنبه به‌صورت نشایی با هدف کاهش حداقل دو آب آبیاری و کشت ماش و منداب در راستای افزایش ماده آلی خاک و حفظ رطوبت خاک طرح‌های اجراشده برای استفاده بهینه از آب و مقابله با خشک‌سالی بوده است.

قاسمی با ابراز نگرانی از وضعیت نامطلوب آب در منطقه لارستان، ادامه داد: سالانه با توجه به خشک‌سالی و برداشت بی‌رویه از چاه‌ها در حدود هشت تا ۱۰ متر افت آب در منطقه لارستان رخ می‌دهد و در تمام نقاط این شهرستان بیلان آب منفی است. معاون سازمان جهاد کشاورزی فارس بابیان اینکه میانگین بارش سالانه باران در لارستان در دوره ۱۰ ساله  ۱۵۵ میلی‌متر است، یادآور شد: وضعیت آب‌های زیرزمینی در سطح لارستان نیز چندان مطلوب نیست و باید با تخصیص اعتبار برای اجرای طرح‌های تغذیه مصنوعی و تأمین آب تا حدودی با توجه به سیلاب‌های تابستانه این مشکل را جبران کرد.

نوشته شده در تاریخ:شنبه ۰۳ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۹ب٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین