میلاد لارستان: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لارستان بابیان اینکه پزشکی، بیشترین متقاضی را در این دانشگاه دارد، گفت: با توجه به استقبال دانشجویان و نیاز منطقه، سعی بر افزایش این رشتهها و همچنین توسعه تحصیلات تکمیلی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لارستان بابیان اینکه پزشکی، بیشترین متقاضی را در این دانشگاه دارد، گفت: با توجه به استقبال دانشجویان و نیاز منطقه، سعی بر افزایش این رشتهها و همچنین توسعه تحصیلات تکمیلی است.
مهدی مهدیزاده در گفت و گو با میلادلارستان با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی لارستان از سال ۱۳۶۶ فعالیت خود را در چند رشته محدود و ساختمانهای استیجاری آغاز کرده است، اظهار داشت: از ابتدای شروع به فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی در لارستان تاکنون نزدیک به ۱۴ هزار نفر از این واحد دانشگاهی فارغالتحصیل شدهاند.
وی با برشمردن رشتههای تحصیلی به تفکیک هر مقطع، گفت: در زمان حاضر، ۱۷ رشته در مقطع کاردانی، ۲۶ رشته در مقطع کارشناسی، ۲۱ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و دو رشته در مقطع دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان تدریس میشود و امید میرود با پیگیری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و همکاری مسؤولان دانشگاه آزاد کشور با توجه به نیازهای منطقه بهویژه در مقاطع ارشد و دکتری بر رشتههای موجود اضافه شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لارستان بابیان اینکه در زمان حاضر بالغبر ۳ هزار نفر در رشتهها و مقاطع مختلف تحصیلی در این دانشگاه مشغول به کسب علم هستند، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی لارستان دارای سه دانشکده پیراپزشکی، فنی و مهندسی و همچنین علوم انسانی است.
وی با اشاره به اینکه مراکز آموزشی گراش، خنج، اوز و بیرم زیرمجموعه دانشگاه آزاد اسلامی لارستان مشغول به فعالیت هستند، ادامه داد: هرکدام از این مراکز دارای دانشجو، درآمد و هزینه مستقل هستند و دانشگاه آزاد اسلامی لارستان بهعنوان دانشگاه مادر کار نظارت را بر عهده دارد.
این استاد دانشگاه بابیان اینکه تعداد اعضای هیأتعلمی دانشگاه آزاد اسلامی لارستان ۷۵ نفر است، افزود: برای توسعه کیفی آموزشی درصدد افزایش تعداد اعضای هیاتعلمی در برخی از رشتههای مورد نیاز منطقه و دانشگاه هستیم.
مهدیزاده با اشاره به اینکه از بین رشتههای مختلف تحصیلی موجود بیشترین متقاضی در رشتههای پزشکی و پس ازآن کامپیوتر، معماری، سازه، حسابداری، حقوق و علوم قضائی، مدیریت دولتی و غیره وجود دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به توسعه تحصیلات تکمیلی و جذابیت برخی رشتهها مانند پزشکی، تعداد دانشجویان غیربومی رو به افزایش است.
وی بیان کرد: با توجه به استقبال دانشجویان از رشتههای پزشکی و نیاز منطقه لارستان به متخصصینی در این حوزه به دنبال افزایش رشتهها در زمینه پزشکی هستیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لارستان با اشاره به اینکه هر یک از واحدها و مراکز این دانشگاه دارای ماهیتی مستقل در بُعد کسب درآمد و مصرف هزینه هستند و از بودجه دولتی استفاده نمیکنند، تصریح کرد: ساختار دانشگاه آزاد اسلامی بدین شکل است که به شکلی خودکفا عمل میکند که علاوهبر کاهش هزینههای دولت باعث پرورش نخبگان تحصیلکرده میشود.
مهدیزاده در پایان از رسانههای گروهی خواست تا با بیان حقایق انگیزه و تعامل را در سطوح مختلف جامعه افزایش دهند و ظرفیت و دستاوردهای علمی لارستان را به اطلاع مردم برسانند.
سلام خسته نباشید
بنظرم دانشگاه آزاد اگه زیر گروههای کارشناسی ارشدش رو افزایش بده بهتره
زیرا لارستان از لیسانس اشباع شده
ممنون