یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۶:۲۶
::آخرین مطلب 24 دقیقه پیش | افراد آنلاین: ...
توسط نیروهای امنیتی سپاه لارستان صورت گرفت

دستگیری 400 تبعه غیرمجاز و توقف 20 خودرو در لارستان

میلاد لارستان: نیروهای امنیتی سپاه لارستان 400 تبعه غیرمجاز افغانی و پاکستانی را که با 20 خودرو قصد ورود به کشور را داشتند، دستگیر و تحویل مراجع قضایی کردند.

نیروهای امنیتی سپاه لارستان 400 تبعه غیرمجاز افغانی و پاکستانی را که با 20 خودرو قصد ورود به کشور را داشتند، دستگیر  و تحویل مراجع قضایی کردند.

به گزارش میلاد لارستان، در پی اقدامات نیروهای امنیتی  و همچنین اطلاعیه های فرماندهی و منابع امنیتی سپاه ناحیه لارستان مبنی بر برخورد قاطع با قاچاق اتباع بیگانه غیرمجاز و پس از چندین عملیات  در هفته های گذشته، منجر به دستگیری تعداد زیادی از اتباع بیگانه و قاچاقچیان و همچنین توقیف خوردروهای حامل اتباع بیگانه شده است.

نیروهای امنیتی سپاه ناحیه لارستان در جدیدترین عملیات خود، با اشراف اطلاعاتی و رصد شبانه روزی تحرکات قاچاقچیان و شناسایی محل تجمع اتباع بیگانه، موفق به انهدام یک باند بزرگ و سازماندهی شده قاچاق اتباع بیگانه به داخل کشور شده اند.

در پی این عملیات ها نزدیک به 400 تبعه غیر مجاز افغانی و پاکستانی که با اهداف گوناگون قصد ورود به مرکز استان و کشور را داشتند در مسیرهای هرمزگان- لارستان و لارستان-شیراز در کمین نیروهای سپاه لارستان گرفتار و دستگیر شدند.

در همین رابطه 20 خودرو توقیف و رانندگان آن پس از دستگیری به مقامات قضایی تحویل داده شدند.

sepah-larestan-01

خبرنگار: روابط عمومی سپاه ناحیه لارستان

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین