سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۵:۰۸
::آخرین مطلب 4 دقیقه پیش | افراد آنلاین: ...

آب خلیج فارس از طریق لارستان به فارس می رسد

میلاد لارستان: معاون عمران و محیط زیست شرکت شهرکهای صنعتی فارس، گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته برای انتقال آب خلیج فارس به استان فارس، این آب از طریق…

انتقال آب خلیج فارس به لارستانمیلاد لارستان: معاون عمران و محیط زیست شرکت شهرکهای صنعتی فارس، گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته برای انتقال آب خلیج فارس به استان فارس، این آب از طریق لارستان با اولویت استفاده از آن در بخش صنعت انجام خواهد شد.

محمد بهارلوئی نژاد در گفتگو با میلاد لارستان؛ با اشاره به اینکه شرکت شهرکهای صنعتی فارس به دنبال توسعه فاز دوم شهرک صنعتی مرکزی شهر لار می باشد، اظهار داشت: امید می رود با پیگیری های نماینده مردم لارستان در مجلس شورای اسلامی، با تصویب منطقه ویژه اقتصادی برای این شهرستان، شاهد تسریع در حرکت رو به رشد صنعت در لارستان باشیم.

وی مهمترین موانع پیش روی صنعت استان فارس را، عدم توانائی بانک در ارائه تسهیلات به سرمایه گذاران عنوان و افزود: بیشترین دغدغه سرمایه گذاران سرمایه در گردش آنهاست که بخاطر بالا بودن میزان بازپرداخت وام ها هم برای تولیدکنندگان مشکل ساز شده است.

معاون عمران و محیط زیست شرکت شهرکهای صنعتی فارس با بیان اینکه، طرح انتقال آب از خلیج فارس به استان فارس از طریق مسئولین ارشد استان در حال پیگیری است، تصریح کرد: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، برای انتقال آب خلیج فارس به استان فارس، این آب از طریق لارستان با اولویت استفاده از آن در بخش صنعت انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه، خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته اکثر زیرساختهای لازم برای سرمایه گذاری در شهرکهای صنعتی لارستان فراهم گردیده است، گفت: طی چند روز آینده، پروژه احداث ساخت تصفیه خانه برای شهرک صنعتی لارستان به مناقصه خواهد رفت و در اسرع وقت، عملیات ساخت آن شروع می شود.

بهارلوئی نژاد، با تأکید بر حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی در شهرکها و نواحی لارستان و بخشهای تابعه آن، تصریح کرد: مطمئناً با حضور سرمایه گذاران باعث رسیدگی بیشتری به شهرکهای این شهرستان می شود که خود به خود موجب اشتغال و رونق می گردد.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین