یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۹:۱۲ق.ظ
::آخرین مطلب 1 ساعت پیش | افراد آنلاین: 2

پرکارترین نماینده در سال93 که بود؟جدول

اصولا در بررسی وظایف حوزه نمایندگی می توان به طور کلی دو مجموعه وظیفه را در ساختار فعالیت های نمایندگان برشمرد. بخش اول که به رویکردهای کلان کشوری و حکومتی…

اصولا در بررسی وظایف حوزه نمایندگی می توان به طور کلی دو مجموعه وظیفه را در ساختار فعالیت های نمایندگان برشمرد. بخش اول که به رویکردهای کلان کشوری و حکومتی مرتبط شده و به عنوان مهم ترین وظیفه هر نماینده باید به آن اشاره کرد، وظیفه وضع قانون و به عبارت دیگر فعالیت در زمینه

تصویب و یا رد طرح ها(ارائه شده از سوی نمایندگان مجلس) و یا لوایح( ارسالی از سوی دولت) می باشد. بخش دوم نیز فعالیت هر نماینده در زمنیه تسهیل مسائل و حل مشکلات حوزه انتخابیه خویش می باشد که به عنوان وظیفه عرفی و نه قانونی نماینده به شمار می رود. به هر روی در ساختار نمایندگی معیارهای فعالیت و تلاش نمایندگان را معمولا مجموع دو بخش فوق الذکر می توان بیان نمود. در این میان چند نکته مهم حائز اهمیت است:

۱) مقایسه فعالیت های هرنماینده تنها بر اساس تعداد کمی(و عددی) طرح ها و لوایح مورد بررسی و یا امضا شده توسط وی معیار مناسبی در زمینه امتیاز دهی محسوب نمی شود چه آنکه شاید یک نماینده بر اساس نظرات کارشناسی خویش به یک طرح/لایحه نظر منفی داده و آن را رد نماید و لذا بر این اساس تعداد طرح/لایحه امضا شده توسط وی کاهش یاید.

۲) در بسیاری اوقات فعالیت یک نماینده در یک کمیسیون خاص بیش اژ آنکه مسائل کمی(و عددی) امضای طرح ها را در بر داشته باشد بیشتر به مسائل کیفی بپردازد و لذا بر همین اساس تعدد طرح/لایحه امضا شده توسط وی را کاهش دهد.

۳) بهتر است فعالیت های هر نماینده علاوه بر توجه به فعالیت های کلان(طرح/لایحه) موارد فعالیت در حوزه انتخابیه را نیز در بر گیرد.

به هر روی اگر تنها تعداد عددی طرح/لایحه امضا شده توسط نمایندگان استان فارس (با توجه به آمارمرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی) مورد توجه واقع شود، نکات قابل توجهی در بر خواهد داشت، (البته در بالا اشاره شد که نحوه چنین بررسی اگرجه عده ای بر آن اصرار دارند، اما دقیق نمی باشد…). بر اساس این آمار درصد فعالیت های هر فرد نیز قابل محاسبه بوده که با حسابی سرانگشتی می توان دریافت که در سال ۹۳،  پرکارترین(فعالترین) نمایندگان استان چه کسانی بوده اند. جدول زیر بهتر و گویاتر خواهد بود. ترتیب اسامی بر اساس بیشترین درصد به کمترین درصد فعالیت می باشد.

اگرچه بارها و بارها میلادلارستان بر اساس رسالت خویش ایجاد تفرقه و اختلاف افکنی را عامل شکننده اتحاد و گلوگاه شکست در منطقه معرفی کرده است اما گاهی اوقات برخی افراد با فعالیت های تخریبی خود به جای حل مشکل سعی بر مشکل آفرینی داشته تا بتوانند به اهدافی خاص دست پیدا نمایند. میلادلارستان ضمن آنکه آنان را به خویشتن داری و لزوم گذشت از برخی مسائل دعوت می نماید، نقد صریح همراه با پیشنهاد سازنده و به دور از هرگونه تخریب نسبت به  مسئولان را به همگان توصیه می نماید. مسئولین نیز در قبال مردم وظیفه دارند از هیچ کوششی فروگذار ننموده و انتقادهای سازنده را در جهت پیشبرد اهداف عالی منطقه به کار گیرد. بی شک انتقادها، پیشنهادها و نظرات سازنده در راستای توسعه منطقه به تعالی جامعه اسلامی نیز بالتبع منجر خواهد شد.

نکته آخر اینکه وظیفه اهل رسانه و  قلم به آن سنگینی است که رهبری معظم انقلاب پیرامون آن می فرمایند:

کسی که قلم به دست می‏گیرد، باید: تقوا، صداقت، عفاف، انصاف نسبت به دیگران؛ جزو طبیعت ثانوی‏ه اش بشود.

نوشته شده در تاریخ:پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ ساعت ۴:۰۷ق٫ظ

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی

به نظر شما آیا حضور مسئولین کشوری در منظقه می تواند در راستای توسعه مفید باشد؟

Loading ... Loading ...
آخرین اخبار پربازدیدترین