یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۳:۴۲
::آخرین مطلب 3 ساعت پیش | افراد آنلاین: ...

تعداد 1 هزار و 930 خانوار تحت پوشش کمیته امداد شهرستان خنج قرار دارند

میلاد لارستان: مدیر کمیته امداد شهرستان خنج با بیان اینکه تعداد 1 هزار و 930 خانوار تحت حمایت این نهاد در شهرستان خنج قرار دارند، گفت: از این تعداد  450 …

میلاد لارستان: مدیر کمیته امداد شهرستان خنج با بیان اینکه تعداد 1 هزار و 930 خانوار تحت حمایت این نهاد در شهرستان خنج قرار دارند، گفت: از این تعداد  450  خانوار شهری و  1 هزار و 480  خانوار روستایی هستند.

علی شهابی در گفتگو با میلاد لارستان با با بیان اینکه نگاه به خدمت فرهنگی باید به عنوان مقدمه توانمندسازی خانواده باشد، گفت: حوزه فرهنگی در کمیته امداد نقش مهمی دارد و ما در حوزه فرهنگی تلاش می‌کنیم تا بتوانیم خدمات خود را در قالب خدمات فرهنگی به مددجویان ارائه دهیم.

وی تصریح کرد: سهم حوزه فرهنگی در توانمندسازی مددجویان سهم به‌سزایی است که در بحث اشتغال، ازدواج، مسکن و همه خدماتی که خانواده‌ها دریافت می‌کنند، نقش دارد.

مدیر کمیته امداد شهرستان خنج با بیان اینکه خدمات فرهنگی باید منتج به توانمندی فکری و فرهنگی مددجویان شود، بیان داشت: در این راستا باید باورهای دینی را در خانواده‌ها تقویت کرده، تحقیرها و تلخی‌ها را در آنها برطرف نموده و امید به آینده را در مددجویان افزایش دهیم.   

وی رفع موانع توانمندسازی از قبیل موانع جسمی و بی‌سوادی را در راه رسیدن به توانمندی، مهم عنوان کرد و گفت: باید دغدغه‌ها و مشکلات خانواده‌ها را از میان برداشته و سپس در راه توانمندسازی آنها گام برداریم.

شهابی با اشاره به اینکه روزانه مشکلات نزدیک به 100 خانوار شهری در محل مدیریت کمیته امداد این شهرستان مورد بررسی قرار می گیرند، تصریح کرد: تعداد 5 هزار و 159 نفر تحت پوشش کمیته امداد شهرستان خنج قرار دارد.

وی با بیان اینکه تعداد 1 هزار و 930 خانوار تحت حمایت این نهاد در شهرستان خنج قرار دارند، خاطر نشان کرد: از این تعداد  450  خانوار شهری و  1 هزار و 480  خانوار روستایی هستند.

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر سنجی
آخرین اخبار پربازدیدترین