تلاش۷ ساله دانشمندان پژوهشکده هسته ای پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای ایران و موسسه تحقیقات برنج کشور نتیجه داد وبرنج هسته ای آماده کشت انبوه است. سرپرست پژوهشکده هسته…
تلاش۷ ساله دانشمندان پژوهشکده هسته ای پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای ایران و موسسه تحقیقات برنج کشور نتیجه داد وبرنج هسته ای آماده
کشت انبوه است. سرپرست پژوهشکده هسته ای پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای ایران در بازدید جمعی از پژوهشگران این مرکز از موسسه تحقیقات برنج کشور در رشت اعلام کرد : هنوز برای این رقم جدید نامی انتخاب نشده است . ابراهیم مقیسه افزود : محققان ایرانی بذربرنج هسته ایی را با روش پرتوتابی با اشعه گاما تولید کرده اند .
سرپرست پژوهشکده هسته ای پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای ایران افزود : در حال حاضر برنج هسته ایی به صورت آزمایشی در ۳ استان گیلان، مازندران و فارس کشت شده است وی گفت : قرار است این رقم جدید برنج از سال ۹۶ به صورت انبوه کشت شود.
به گزارش میلادلارستان و به نقل از باشگاه خبرنگاران، سرپرست پژوهشکده هسته ای پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای ایران ،خوش عطری ، زودرسی وقد کوتاه نسبت به رقم های بومی هاشمی و طارم ومقاومت در برابرخشکسالی ،آب شور و باد و باران، را از ویژگی های رقم برنج هسته ایی اعلام کرد.